TREK fietsen

TREK is in 1976 opgericht met een harde missie: Fietsen bouwen met de beste kwaliteit van de wereld. En daar in zijn ze geslaagd. TREK fietsen behoren tot de top van de wereld. Bij Novabikes zijn we gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsfietsen. Bekijk snel het aanbod.

slider image
Unsplash
Unsplash

Levenslange garantie alle frames!

Unsplash

Uitmuntende kwaliteit voor alle fietsen

Unsplash

Fietsen geschikt voor iedere soort rit

Over TREK fietsen

TREK is in 1976 opgericht met een harde missie: Fietsen bouwen met de beste kwaliteit van de wereld. En daar in zijn ze geslaagd. TREK fietsen behoren tot de top van de wereld. Elke fiets van TREK is gebouwd en ontworpen om de kwaliteit van jouwfietsrit te verbeteren. TREK focust zich vooral op duurzaamheid, pricisie en prestaties. En dat merk je bij ieder model.

Ook vindt TREK maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Doormiddel van het stimulieren van fietsen hoop TREK bij te dragen aan een duurzamere toekomst. TREK Bikes is er van overtuigd dat de fiets een oplossing kan bieden voor ingewikkelde problemen. TREK gelooft in fietsen.

TREK fietsen voor elke rit

TREK heeft modellen voor elke soort rit. Van stadsfietsen voor dagelijks gebruik tot krachtige mountainbikes voor ritjes op ruig terrein. Met een fiets van TREK ben je verzekerd van uitmuntede kwaliteit en levenslange garantie. Ieder model is zorgvuldig getest in een eigen testlaboratorium.

Bekijk het aanbod van Novabiks van TREK online, of kom langs in de winkel voor een testrit. Onze gespecialiseerde werknemers staan klaar om u te woord te staan.

Unsplash

TREK fietsen

Bent u op zoek naar een TREK fiets in Arnhem? Dan bent u bij Novabikes op het juiste adres. Wij zijn dé specialist als het aankomt op het kopen van een elektrische fiets in Arnhem en TREK is één van onze populairste merken.

Welke TREK het beste bij u past is afhankelijk van het gebruik. Ons team is getraind en heeft jaren ervaring, hierdoor kunnen wij u persoonlijk advies geven. U kunt op uw gemak een proefrit maken.

Unsplash

De garantie van TREK

TREK weet zeker dat zij de kwaliteit van haar fietsen kan bieden. Daarom bieden zij levenslange garantie! Ieder product van TREK is verzekerd van een garantie- & retourbeleid waardoor je de producten met zonder zorgen kunt aanschaffen en kunt genieten van je fiets.

De duurzame fietsen van TREK zijn uitgebreid getest en onderworpen aan de zwaarste beproevingen ter wereld. Alle fietsen zijn voorzien van de een levenslange garantie in de fiets-industrie. Zelfs de allereerste fietsen van TREK (sommige uit 1976) genieten nog steeds van deze levenslange garantie.

TREK inspiratie

TREK fietsen bij Novabikes

Novabikes is sinds 2010 de fietsenwinkel in Arnhem voor gerenommeerde merken zoals TREK, Sparta, BatavusCortina en Qwic. Bij ons staat persoonlijk advies en service op nummer 1. U kunt op alle beschikbare fietsen een proefrit maken. Uw nieuwe fiets wordt rijklaar afgeleverd en de onderhoudsbeurt binnen drie maanden is kosteloos. Bij aankoop van een nieuwe fiets kunt u uw oude inruilen voor een eerlijke prijs conform dagwaarde bepaald door BOVAG. Zo hebben wij regelmatig betrouwbare occasions in ons assortiment.

Bekijk al onze modellen van TREK of kom langs voor een proefrit!

Unsplash