Batavus

Batavus fietsen, we kennen het merk allemaal wel toch? Bijna iedereen heeft er wel van gehoord. Batavus is een van de meest bekende merken als je het hebt over fietsen. Een Batavus fiets bestaat al sinds 1904.

slider image
Unsplash
Unsplash

5 jaar garantie*

Unsplash

Uitmuntende kwaliteit

Unsplash

Fietsen uit Heerenveen

De Batavus elektrische fiets

Batavus is door de jaren heen blijven innoveren. Bij Batavus zijn ze niet alleen blijven veranderen maar ook blijven verbeteren. Eigenlijk is het dus zo dat ze nooit tevreden zijn met wat ze hebben maar er altijd wel meer uit willen halen. Dit zorgt ervoor dat de Batavus fiets zoveel verschillende modellen heeft. Wanneer het ene model toch net niet goed genoeg was werd er weer een ander model uitgebracht dat de opties die ze ondertussen er alweer bij hadden bedacht wel bevat. Dit is niet alleen met de gewone Batavus fiets zo gegaan maar zeer zeker ook met de Batavus elektrische fiets.

Bij Batavus denken ze niet alleen maar aan wat de klant wil maar zijn ze zeker ook constant bezig met de techniek en het milieu. Zo hebben ze er ook veel aandacht aan besteed dat de Batavus elektrische fiets ook milieubewust is. Het milieubewuste stukje zit hem niet alleen in de accu maar ook in de lakken die ze gebruiken om hun fietsen mee af te werken. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van een lak die op waterbasis is en hebben ze in de lakkerij een eigen waterzuiveringsinstallatie liggen zodat er geen vervuild water weg gaat.

Doordat de Batavus fiets al zolang bestaat zijn er ook al een best aantal verschillende modellen geproduceerd van dit merk. Batavus heeft niet alleen maar stadsfietsen maar ook de Batavus elektrische fiets is ondertussen al een tijdje op de markt. Met de Batavus e bike kun je dan ook een heerlijk stuk fietsen zonder er echt moe van te worden. Het heeft namelijk een perfecte trapondersteuning waar jij goed van kunt profiteren wanneer je even de kracht in je benen niet meer zo hebt om het zelf te moeten doen.

​​​​​Of het nu gaat om een Batavus e bike, een Batavus bakfiets of een Batavus stadsfiets dat maakt niet uit, elke Batavus fiets wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Ze doen er alles aan dat een Batavus fiets jarenlang mee gaat en goed blijft. Natuurlijk willen ze veel verkopen, maar dan wel omdat men vindt dat Batavus fiets gewoon dé fiets bij uitstek is.

Unsplash

Batavus E-bike

Bent u op zoek naar een Batavus elektrische fiets in Arnhem? Dan bent u bij Novabikes op het juiste adres. Wij zijn dé specialist als het aankomt op het kopen van een elektrische fiets in Arnhem en Batavus is één van onze populaire merken.

Welke Batavus het beste bij u past is afhankelijk van het gebruik. Ons team is getraind en heeft jaren ervaring, hierdoor kunnen wij u persoonlijk advies geven. U kunt op uw gemak een proefrit maken.

Unsplash

5 jaar garantie

U heeft bij Sparta de mogelijkheid om uw garantie van 2 jaar te velengen met nog een 3 jaar; in totaal heeft u dan 5 jaar garantie op al uw onderdelen. Kom snel langs en laat je informeren door een van onze verkoopmedewerkers.

Meest verkochte Batavus  fietsen

Batavus fietsen bij Novabikes

Novabikes is sinds 2010 de fietsenwinkel in Arnhem voor gerenommeerde merken zoals TREK, Sparta, Batavus, Flyer, Cortina en Urban Arrow. Bij ons staat persoonlijk advies en service op nummer 1. U kunt op alle beschikbare fietsen een proefrit maken. Uw nieuwe fiets wordt rijklaar afgeleverd en de onderhoudsbeurt binnen drie maanden is kosteloos. Bij aankoop van een nieuwe fiets kunt u uw oude inruilen voor een eerlijke prijs conform dagwaarde bepaald door BOVAG. Zo hebben wij regelmatig betrouwbare occasions in ons assortiment.

Bekijk al onze modellen van TREK of kom langs voor een proefrit!

Unsplash