Qwic

Bij Novabikes koop je jouw Qwic Elektrische fiets. Elektrische fietsen zullen een revolutie ontketenen in onze steden door autovrij leven een realiteit te maken. QWIC zet zich in om designelementen en innovaties uit de auto-industrie te gebruiken, zodat mensen over de hele wereld deze nieuwe levensstijl kunnen ervaren!

Premium MN7D+

Premium MN7D

Premium i-MN7+

Premium i-MN7

Qwic Fietsen online kopen

De e-bikes van Qwic zijn gesmeed met passie, vakmanschap en onderdelen van hoge kwaliteit. Hun moderne designelementen en laatste innovaties zijn modern en gericht op de toekomst. Wij noemen dit "een sterk staaltje Nederlands Vakmanschap".

Bent u op zoek naar een nieuwe manier om uzelf te verplaatsen?

E-bikes zijn hét alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Met een e-bike kom je fit de dag door en kom je ontspannen weer thuis. Een rit is zo gemaakt - met onze trapondersteuning heeft u nooit wind tegen, en geen heuvel of brug is te hoog. U kunt volledig ontspannen van A naar B fietsen.

Schaf vandaag nog een e-bike aan! Kies uw fiets online op onze website, betaal veilig via iDeal of creditcard en wij leveren hem binnen een paar dagen bij u thuis. We bieden ook gratis verzending door heel Nederland! 

De beste elektrische fietsen

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets?

De beste elektrische fietsen zijn elektrische fietsen die licht, comfortabel en duurzaam zijn. Ze zijn perfect voor lange woon-werkritten of weekendritten met uw partner of vrienden. Wij hebben op dit moment de beste e-bikes op de markt.

U kunt de elektrische QWIC fietsen gebruiken om u snel en gemakkelijk door de stad te verplaatsen. Hij heeft een geïntegreerde accu die meer dan genoeg bereik biedt op een enkele lading. 

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u strandt en zonder stroom komt te zitten. Het duurt slechts 3 uur om hem volledig op te laden! Onze fietsen worden tot in de details geperfectioneerd. Met de fietsen van Qwic is er geen grens aan waar je heen kunt gaan!

Qwic staat bekend om haar hoge kwaliteit met een uitmuntende afwerking. 

Qwic fietsen met alle weeromstandigheden

Met onze elektrische fietsen kunt u in alle weersomstandigheden probleemloos fietsen, omdat ze zijn uitgerust met all-weather banden die goede grip bieden in natte omstandigheden. De spatborden beschermen tegen spatten van vuile wegen of plassen wanneer u door regenbuien rijdt. 

Onze e-bikes zijn ontworpen met het oog op comfort, zodat u kunt genieten van lange ritten zonder vermoeid te raken. U zult geen last krijgen van spierpijn door rechtop te zitten of te veel naar voren te leunen tijdens het fietsen. 

Wij bieden veel verschillende stijlen fietsen, al onze modellen zijn uitgerust met krachtige voor- en achterlichten om 's nachts veilig te kunnen fietsen.

Qwic MN7

De Qwic MN7 is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een ebike die zowel comfortabel als gemakkelijk te berijden is. Hij is ideaal voor korte of middellange afstanden, dus perfect voor woon-werkverkeer of naar school. U kunt de snelheid van je trapondersteuning eenvoudig met slechts één hand aanpassen dankzij ons intelligente bedieningssysteem. Zo wordt fietsen nog gemakkelijker en leuker! Dankzij de hoogwaardige onderdelen gaat deze fiets lang mee.

We weten hoe belangrijk het is om u veilig te voelen als u op uw ebike in het verkeer rijdt, daarom hebben we de Premium MN7 vv uitgerust met voor- en achterlichten en reflectoren aan alle kanten van het frame. Ons geïntegreerde accuslot zorgt ervoor dat waar je je fiets ook parkeert, hij veilig opgeborgen blijft tot de volgende keer.

U kunt kiezen tussen drie verschillende niveaus van trapondersteuning, afhankelijk van hoeveel hulp u nodig hebt in de stad - van Eco-modus (geen ondersteuning) via Tour-modus (gemiddeld niveau) helemaal tot Turbo-modus (hoog niveau). Met slechts één klik op ons intuïtieve displaypaneel kunt u tijdens het fietsen op elk moment tussen deze standen schakelen - zonder ooit te hoeven stoppen met trappen! 

Als veiligheid nog niet genoeg motivatie voor u is, bedenk dan het volgende: door een ebike te kiezen in plaats van een auto, bespaart u niet alleen geld, maar vermindert u ook de CO2-uitstoot en draagt u bij aan een schonere wereld.