Cortina

Koop je favoriete Cortina fiets bij Nova Bikes

Cortina fietsen en onderdelen voor jou

Cortina is een groot merk wat al een groot aantal jaar bestaat in de wereld van het fietsen. Het levert niet alleen complete fietsen maar er zijn ook genoeg onderdelen van dit merk te vinden. Wanneer er aan jouw fiets onderdelen vervangen moeten worden is dat voor Cortina geen enkel probleem. Zij hebben echt alles in hun assortiment zitten.

Van voorlichtconnector tot complete fiets

Je kunt het jezelf zo gek niet bedenken of ze hebben het van het merk Cortina. Van voorlichtconnector tot een complete fiets kan je van dit merk verkrijgen. Hartstikke fijn natuurlijk want wanneer er dan iets mis is met jouw Cortina fiets weet je dat je het onderdeel kunt vervangen door een origineel onderdeel en je niet met andere merken in de weer hoeft te gaan. Het is dan ook zeker aan te raden om bij reparaties te gaan voor hun eigen merk. 


Je Elektrische Cortina fiets pimpen

Wil jij jouw Cortina fiets graag een andere look geven, dan kan jij dit zeker doen. Je kunt bijvoorbeeld het spatbord van jouw fiets een andere kleur geven dan de standaardkleuren waarmee hij geleverd wordt wanneer jij er een aanschaft. Dit is ook super simpel te doen met de handvaten. Doordat er zoveel onderdelen beschikbaar zijn kan jij op deze manier jouw fiets compleet veranderen naar jouw eigen wensen. Wie weet ben jij wel handig genoeg om jouw fiets helemaal zelf op te bouwen? Misschien is dit dan wel een kleine uitdaging voor jou om daar eens aan te beginnen. Het grote voordeel is dat wanneer jij hem zelf opbouwt met de onderdelen die beschikbaar zijn dat jij hem altijd zult herkennen. Er is er namelijk maar 1 en dus een uniek exemplaar omdat jij hem helemaal zelf hebt samengesteld naar jouw wensen.