Sparta

Power, design en comfort

slider image
Unsplash
Unsplash

5 jaar garantie op elektrische fietsen*

Unsplash

D-Rule Ultra e-bike van het jaar 2022

Unsplash

Sinds 1907 uit Apeldoorn

Over Sparta fietsen

Sparta kom je al 100 jaar tegen, in welke uithoek van Nederland je dan ook bent. Sparta is niet meer weg te denken binnen het fietslandschap. Sparta heeft de afgelopen eeuw in het teken gestaan van verbeelding, realisatiekracht en enthousiasme. Zo hebben ze samen de meest innovatieve fietsen ontwikkeld. Het doel? Ervoor zorgen dat mensen steeds vaker de fiets kiezen. En dat doen ze nu nog steeds.

Aanpakkers, visionairs en doorzetters. Achter iedere fiets van Sparta staat een topteam van specialisten: de Spartanen.  Zij vinden zichzelf telkens opnieuw uit en zijn alleen tevreden met het beste eindresultaat. Zo maken ze, trap na trap, e-mobiliteit innovatiever en aantrekkelijker.

Sparta dealer van Arnhem

Wij zijn met trots de dealer van Arnhem voor de elektrische fietsen van Sparta. Bezoek onze vernieuwde showroom met veel Sparta modellen om u te laten adviseren.  U kunt op elke fiets een proefrit maken.
​​​​​​​

Unsplash

Sparta elektrische fietsen

Bent u op zoek naar een Sparta elektrische fiets in Arnhem? Dan bent u bij Novabikes op het juiste adres. Wij zijn dé specialist als het aankomt op het kopen van een elektrische fiets in Arnhem en Sparta is één van onze meest verkochte merken.

Welke Sparta e-bike het beste bij u past is afhankelijk van het gebruik. Ons team is getraind en heeft jaren ervaring, hierdoor kunnen wij u persoonlijk advieseren. U kunt op uw gemak een proefrit maken.

Unsplash

5 jaar garantie

U heeft bij Sparta de mogelijkheid om uw garantie van 2 jaar te verlengen met nog een 3 jaar; in totaal heeft u dan 5 jaar garantie op al uw onderdelen. Kom snel langs en laat je informeren naar de voorwaarden door een van onze verkoopmedewerkers.

Sparta e-bike inspiratie

Sparta elektrische fietsen bij Novabikes

Novabikes is sinds 2010 de fietsenwinkel in Arnhem voor gerenommeerde merken zoals TREK, Sparta, Batavus, Flyer, Cortina en Urban Arrow. Bij ons staat persoonlijk advies en service op nummer 1. U kunt op alle beschikbare fietsen een proefrit maken. 

Bekijk al onze modellen van Sparta of kom langs voor een proefrit!

Unsplash