Cortina fietsen

Cortina is de meest verkochte transportfiets van Nederland; zowel elektrisch als normaal.

slider image
Unsplash
Unsplash

Meest verkochte transportfiets

Unsplash

Meest verkochte mamafiets

Unsplash

Robuust en betrouwbaar

Over Cortina fietsen

Wil je een elektrische Cortina E-U4 transportfiets kopen? Dan wil je natuurlijk zeker zijn van wat je koopt. Kom dan langs bij onze  winkel op de Steenstraat. 

Cortina is in Nederland de marktleider met (elektrische) mamafietsen. Wij hebben de Cortina Family elektrische fietsen in verschillende kleuren op voorraad in onze winkel. Kom langs om ze uit te proberen.

Cortina Elektrische fietsen

Cortina elektrische fietsen zijn uitgerust met een krachtige Bafangsysteem of de meest duurzame Bosch aandrijving. Laat je in onze winkel informeren wat het beste bij jou past!

Unsplash

Cortina U-4 Transport

Cortina is de meest verkochte transportfiets van Nederland. 

Elke tiener wilt de Cortina U4 in het matzwart.

Unsplash

Cortina Elektrische mamafiets

Cortina is de marktleider in elektrische mamafietsen. Cortina heeft ook aan de gezinnen van Nederland gedacht! Speciaal voor de mama’s en papa’s die er samen met de kleine op uit willen, is er de Cortina E-U4 family transportfiets. Een hele mond vol, maar dit is dan ook een top fiets. Het stuur, zadel, standaard en stuurslot zijn allemaal aangepast om het plaatsen van 2 kinderzitjes zo makkelijk mogelijk te maken. Ze zijn ontworpen voor het zwaardere werkt. Ook hebben ze een lager frame, wat op en afstappen een stuk makkelijker maakt.

Meest verkochte Cortina E-bikes

Cortina fietsen bij Novabikes in Arnhem

Novabikes is sinds 2010 de fietsenwinkel in Arnhem voor gerenommeerde merken zoals TREK, Sparta, Batavus, Cortina en Qwic. Bij ons staat persoonlijk advies en service op nummer 1. U kunt op alle beschikbare fietsen een proefrit maken. Uw nieuwe fiets wordt rijklaar afgeleverd en de onderhoudsbeurt binnen drie maanden is kosteloos. 
Bekijk al onze modellen van Cortina of kom langs voor een proefrit!

Unsplash