Flyer

Zwitserse precisie!

slider image
Unsplash
Unsplash

Made in Swiss

Unsplash

Excellent Design

Unsplash

Pionier in E-bikes

Flyer staat voor topkwaliteit

"Wij ontwikkelen elegante, goed doordachte e-bikes met inspirerende functionaliteit en innovaties. We kunnen putten uit tientallen jaren ervaring.met belangerijke innovaties heeft Flyer nieuwe maatstaven weten te stellen die de ontwikkeling van de elektrische fiets vooruit hebben gebracht.
Swiss Premium E-bikes- dat is onze belofte."

Andreas Kessler
​​​​​​​CEO Flyer

Om de rit naar huis-300 hoogmeters- vanuit het dal tot op de 'Lueg'- een beetje gemakkelijker te maken, monteerde een Emmentaler Ze kregen het idee om met elektrische aandrijving het concep fiets opnieuw te definieren. Met Zwirserse precisie gingen ze aan de slag, waarbij ze zichzelf hoe kwaliteitseisen stelden. de resultaten lieten niet lang op zich wachten; al snel was de eerste Flyer e-bike een feit.  

Flyer Gotour

Duurzame e-bikes: Flyer ontwikkelt en produceert Zwitserse precisie robuuste e-bikes die overtuigen door hun lange levensduur. Naar het werk, bezoek aan de supermarkt, naar huis en 's avonds weer op pad- de Gotour 6 is de perfecte metgezel, dag en nacht. De sterke aandrijving, krachtige verlichting en de bagagedrager zorgen voor optimaal alledaags gebruiksgemak. ​​​​​


Unsplash

Trouwe metgezel

Werk, kinderen, boodschappen, sport, uitgaan. Soms pakt u wel tien keer per dag de fiets. Op de e-bikes van Flyer kunt u altijd rekenen als um op een drukke dag even wat minder energie heeft om door te trappen. Of als u gewoon wat sneller thuis wilt zijn. 

De fietsen van Flyer zijn van topkwaliteit. We hebben op dit moment verschillende aanbiedingen op de 2022 collectie. Kom dus snel langs en laat je adviseren.

Unsplash

De garantie van Flyer

Flyer geeft 3 jaar garantie op de fietsen. Het frame heeft 5 jaar garantie.

Flyer inspiratie

Flyer fietsen bij Novabikes

Novabikes is sinds 2010 de fietsenwinkel in Arnhem voor gerenommeerde merken zoals TREK, SpartaBatavusFlyerCortina en Urban Arrow. Bij ons staat persoonlijk advies en service op nummer 1. U kunt op alle beschikbare fietsen een proefrit maken. Uw nieuwe fiets wordt rijklaar afgeleverd en de onderhoudsbeurt na drie maanden is kosteloos. Bij aankoop van een nieuwe fiets kunt u uw oude inruilen voor een eerlijke prijs conform dagwaarde bepaald door BOVAG. 

Bekijk al onze modellen van Flyer of kom langs voor een proefrit!

Unsplash