Batavus

Batavus, we kennen het merk allemaal wel toch? Bijna iedereen heeft er wel van gehoord. Batavus is een van de meest bekende merken als je het hebt over fietsen. Een Batavus fiets bestaat al sinds 1904. Het is dus al meer dan 100 jaar oud.

Batavus Fiets

Doordat de Batavus fiets al zolang bestaat zijn er ook al een best aantal verschillende modellen geproduceerd van dit merk. Batavus heeft niet alleen maar stadsfietsen maar ook de Batavus elektrische fiets is ondertussen al een tijdje op de markt. Met de Batavus e bike kun je dan ook een heerlijk stuk fietsen zonder er echt moe van te worden. Het heeft namelijk een perfecte trapondersteuning waar jij goed van kunt profiteren wanneer je even de kracht in je benen niet meer zo hebt om het zelf te moeten doen.

Batavus ebike

Batavus is door de jaren heen blijven innoveren. Bij Batavus zijn ze niet alleen blijven veranderen maar ook blijven verbeteren. Eigenlijk is het dus zo dat ze nooit tevreden zijn met wat ze hebben maar er altijd wel meer uit willen halen. Dit zorgt ervoor dat de Batavus fiets zoveel verschillende modellen heeft. Wanneer het ene model toch net niet goed genoeg was werd er weer een ander model uitgebracht dat de opties die ze ondertussen er alweer bij hadden bedacht wel bevat. Dit is niet alleen met de gewone Batavus fiets zo gegaan maar zeer zeker ook met de Batavus elektrische fiets. Bij Batavus denken ze niet alleen maar aan wat de klant wil maar zijn ze zeker ook constant bezig met de techniek en het milieu. Zo hebben ze er ook veel aandacht aan besteed dat de Batavus elektrische fiets ook milieubewust is. Het milieubewuste stukje zit hem niet alleen in de accu maar ook in de lakken die ze gebruiken om hun fietsen mee af te werken. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van een lak die op waterbasis is en hebben ze in de lakkerij een eigen waterzuiveringsinstallatie liggen zodat er geen vervuild water weg gaat.

Batavus elektrische fiets

Of het nu gaat om een Batavus e bike, een Batavus bakfiets of een Batavus stadsfiets dat maakt niet uit, elke Batavus fiets wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Ze doen er alles aan dat een Batavus fiets jarenlang mee gaat en goed blijft. Natuurlijk willen ze veel verkopen, maar dan wel omdat men vindt dat Batavus fiets gewoon dé fiets bij uitstek is.

De ideale fiets voor jong en oud

Dat Batavus niet alleen het model van een fiets belangrijk vindt maar ook de stijl dat is geen geheim meer. Zij besteden daar ontzettend veel aandacht aan. Het design en de styling van de Batavus fiets is toch iets wat meteen opvalt als je er een wilt gaan kopen. Je wil natuurlijk niet alleen het comfort maar ook de uitstraling. We vinden fietsen fijn maar we vinden het ook fijn wanneer hij ook nog eens mooi is wat design aan gaat. Iets waar ze bij Batavus altijd mee bezig zijn!

Batavus Ebike kopen bij Nova Bikes

In Nederland maar ook in de omliggende landen zijn er honderden, zo niet duizenden, verkooppunten te vinden die Batavus verkopen. Ook dit zegt natuurlijk al heel veel over het merk. De meeste luxe fietsenwinkels, hebben wel een Batavus fiets in hun assortiment. Natuurlijk kunnen ze niet alle modellen hebben staan maar vaak staan er in een beetje fietsenwinkel wel de meest bekende modellen en de nieuwste modellen. Dit is niet alleen zo met een gewone Batavus fiets maar zeker ook zo met een Batavus e bike. Een elektrische batavus fiets kun je bij NovaBikes kopen