Trek | Verve+ 3 Lowstep

TREK Verve+ 3 Lowstep S Satin Trek Black 725WH

TREK Verve+ 3 Lowstep S Satin Trek Black 725WH
Trek | Verve+ 3 Lowstep | 5305951

TREK Verve+ 3 Lowstep S Satin Trek Black 725WH

3.899,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Verve+ 3 is een elektrische hybride die elke fietsrit en elk uitstapje een heerlijke boost geeft. Hij is voorzien van een krachtige Bosch-motor met Smart System waarmee je moeiteloos heuvels oprijdt. Met het Smart System kun je ritten registreren, routes plannen en je fiets precies afstemmen op je wensen. Je kunt voor de Verve+ kiezen uit vier accu’s, van 400 tot 800 Wh. Er is er altijd een die aan je wensen voldoet.

Je wilt graag vaker fietsen en elke rit meer plezier beleven. Daarom wil je een comfortabele en lichtgewicht fiets. Je zult door de extra ondersteuning van een e-bike vaker gaan fietsen. Je zoekt een gebruiksvriendelijke fiets die lang meegaat en er mooi uitziet. Je houdt van gebruiksgemak en springt graag snel op en van de fiets.

Een hoogwaardig gehydrovormd aluminium frame, een Bosch BES3 Performance Line aandrijving met Smart System en een koppel van 75 Nm, die onder...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service