VanMoof

De meest innovatieve fiets!

slider image
Unsplash
Unsplash

Ingebouwde diefstalbeveiliging

Unsplash

Kick Lock met active-retract pin

Unsplash

GPS- en bluetoothlocatietracking

VanMoof fietsen: Revolutionair design en technologie

Bij Novabikes in Arnhem begrijpen we dat de hedendaagse stadsfietser een fiets verlangt die meer is dan alleen een vervoermiddel; het is een levensstijlkeuze, een milieustatement en een technologisch wonder. Met trots bieden we daarom de VanMoof elektrische fietsen aan, een reeks die niet alleen stijl en functionaliteit combineert, maar ook innovatie en uitmuntende prestaties biedt.

VanMoof heeft zich gevestigd als een baanbrekende kracht in de wereld van elektrische fietsen. De modellen  VanMoof S5 en VanMoof A5 zijn het toonbeeld van geavanceerd design en slimme technologie. Met een gestroomlijnd frame en een geïntegreerd antidiefstalsysteem, biedt VanMoof een unieke combinatie van veiligheid en stijl. Deze fietsen zijn ontworpen om de stedelijke omgeving te domineren, met een soepele, geluidloze en moeiteloze rijervaring.

Een nieuwe generatie e-bikes: VanMoof S5 en A5

De recente toevoegingen aan de VanMoof-familie, de VanMoof S5 en VanMoof A5, tillen elektrisch fietsen naar een hoger niveau. Deze modellen, beschikbaar bij Novabikes, zijn uitgerust met krachtige motoren, een indrukwekkende actieradius en geavanceerde prestatiekenmerken die zowel de beginnende als de ervaren e-biker zullen verbazen. De intuïtieve interface en naadloze connectiviteit met de Vanmoof app versterken de gebruikerservaring door personalisatie en controle direct in de handen van de rijder te leggen.

Unsplash

Duurzaamheid en efficiëntie: De Vanmoof elektrische fiets

e duurzame benadering van VanMoof bij het ontwerp van hun fietsen wordt weerspiegeld in elk aspect van de VanMoof elektrische fietsen. Van de energiezuinige motoren tot de langlevende batterijen, VanMoof streeft ernaar de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Bij Novabikes in Arnhem, kunnen klanten met een groen hart genieten van een schone, efficiënte en razendsnelle rit, allemaal terwijl ze bijdragen aan een gezondere planeet.

Unsplash

Ontdek de VanMoof ervaring bij Novabikes

Voor degenen in Arnhem en omgeving, nodigt Nova Bikes je uit om de wereld van VanMoof te ervaren. Of je nu aangetrokken bent tot de robuuste VanMoof S5, de wendbare VanMoof A5, er is zekereen model dat past bij jouw stedelijke avonturen. Kom langs bij Novabikes voor een proefrit en laat je overtuigen door de uitzonderlijke kwaliteiten van de VanMoof fietsen. Met een deskundig team dat klaar staat om al je vragen te beantwoorden, maken we je overstap naar de elektrische fietswereld naadloos en opwindend. Voor meer informatie over de specificaties en innovaties die VanMoof fietsen zo bijzonder maken bezoek je onze website. Verbreed je horizon met een VanMoof elektrische fiets van Novabikes – jouw keuze voor stijl, snelheid en een slimme, duurzame toekomst.

VanMoof inspiratie

Elektrische fietsen bij Novabikes

Novabikes is sinds 2010 de fietsenwinkel in Arnhem voor gerenommeerde merken zoals VanMoof. Bij ons staat persoonlijk advies en service op nummer 1. U kunt op alle beschikbare fietsen een proefrit maken. Uw nieuwe fiets wordt rijklaar afgeleverd en de onderhoudsbeurt binnen drie maanden is kosteloos. 
Kom langs voor een proefrit!

Unsplash