Trek | Verve+ 4 Lowstep

TREK Verve+ 4 Lowstep L Deep Dark Blue 725WH

TREK Verve+ 4 Lowstep L Deep Dark Blue 725WH
Trek | Verve+ 4 Lowstep | 5304684

TREK Verve+ 4 Lowstep L Deep Dark Blue 725WH

3.899,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Verve+ 4 Lowstep is een elektrische hybride voor fietsers die veel kilometers maken en nog meer plezier willen beleven aan hun dagelijkse woon-werkrit, recreatieve tochtjes of sportieve workouts. Hij is even robuust als gestroomlijnd en er zit een krachtige Bosch BES3 aandrijving op met Smart System-integratie en twee accuopties van 545 en 725 Wh. Deze e-bike is uitgerust met onderdelen waarbij comfort en veiligheid voorop staan, zoals een geveerde voorvork en geveerde zadelpen, brede stabiele banden en geïntegreerde verlichting.

Je weet dat het extra zetje van een e-bike je helpt verder te komen. Je zoekt een fiets die intuïtief is het gebruik, lang meegaat en voorzien van één van de meest krachtige motoren van Bosch. Je wilt graag vaker fietsen en er meer plezier aan beleven, dus comfort en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Je houdt van gebruiksgemak, dus een step-thru frame is...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service