Trek | District+ 5 Lowstep

TREK District+ 5 Lowstep M Deep Dark Blue 725WH

TREK District+ 5 Lowstep M Deep Dark Blue 725WH
Trek | District+ 5 Lowstep | 5295131

TREK District+ 5 Lowstep M Deep Dark Blue 725WH

5.399,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De District+ 5 is een robuuste stads-e-bike met volop comfort en functies om soepel door de stad te zoeven. In het nieuwe frame zitten de accu's in de onderbuis. Je kunt kiezen uit accu’s met een capaciteit van 400 tot 800 Wh zodat er altijd een optie is die bij jouw woon-werkritten past. De Bosch BES3 motor met Smart System stuwt je vooruit en biedt slimme connectiviteit. Een duurzame riemaandrijving vergt weinig onderhoud en de Enviolo AUTOMATIQ-naaf neemt je het schakelen uit handen.

Je vindt het heerlijk om door de stad te fietsen en wilt een e-bike die alles aan kan wat je tegenkomt. Je wilt betrouwbaarheid voor je woon-werkritten en weekendtrips. Een motor met riemaandrijving spreekt je aan om zijn eenvoud en extra lange levensduur. Je vindt connectiviteit belangrijk en het Bosch Smart System toont je alle ritgegevens. Je stelt prijs op eenvoud en bent heel blij met het lowstep-f...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service