Trek | Powerfly 4 625 gen 3

Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625

Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625
Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625 Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625
Trek | Powerfly 4 625 gen 3 | 1042493

Powerfly4 625w EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625

3.799,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

Met zijn 625 Wh accu die voor een grotere actieradius zorgt, is de Powerfly 4 625 een extra krachtige versie van onze meest betaalbare e-mtb. Uiteraard heeft ook deze fiets ons gebruiksvriendelijke Removable Integrated Battery (RIB)-systeem waarbij je de accu heel eenvoudig kunt verwijderen en terugplaatsen. Verder heeft de Powerfly 4 alle componenten die er jouw ideale eerste e-bike van maken, zowel op het verharde als op het onverharde.

Je bent helemaal mee met de e-bike-revolutie en je wilt de mogelijkheden die een e-mtb biedt, voor een prijs die in geen verhouding staat tot die van je auto, die je trouwens minder wilt gaan gebruiken. Je wilt nieuw offroad-avontuur beleven en je weet dat je daar met een e-mtb met de nieuwste, gebruiksvriendelijke technologie de meeste kans op maakt.

Een sterk, maar elegant aluminium frame met een krachtige, volledig geïntegreerde 625 Wh accu, een Bosch Performance CX motor (250 watt, 85 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u, een Bosch Purion-controller, een 1x10 Shimano aandrijving en een geveerde voorvork met lock-out. Daarnaast is er Smart Wheel Sizing: elke rijder krijgt ongeacht diens lengte altijd de best mogelijke zitpositie - 29”-wielen op de grote frames, 27.5”-wielen op de kleinere frames.

Dit model biedt je een grotere actieradius dan de standaard Powerfly 4, zodat je langer plezier blijft beleven.
- De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek oogt fantastisch en is bijzonder gebruiksvriendelijk: hij zit volledig ingebouwd en goed beschermd in het frame. Hij is eenvoudig en zonder gereedschap uitneembaar en je kunt zelfs een bidonhouder op de fiets monteren.
- Deze fiets verlegt grenzen: het topklasse Bosch-systeem is zowel geschikt voor woon-werkverkeer als voor recreatief gebruik en geeft je fantastisch veel plezier op de trails.
- De Purion-controller heeft Walk Assist-loopondersteuning en een intelligente eMTB-modus die automatisch de juiste hoeveelheid ondersteuning geeft, afhankelijk van het terrein waarop je rijdt.
- Hij is uitgerust met een externe laadpoort zodat je de accu zowel op de fiets als van de fiets kunt opladen.
- Je kunt je Powerfly nog praktischer maken door een drager en spatborden te monteren. Dankzij de ingebouwde bedrading kun je eenvoudig verlichting monteren die gevoed wordt door de accu.

Krijgt mijn fiets een gebogen bovenbuis

Kleinere frames (S) hebben een bovenbuis die omlaag buigt naar de zitbuis toe. Dit ontwerp maakt de opstaphoogte lager en dat is handig voor kleinere rijders omdat ze daardoor makkelijker gespreid boven de fiets kunnen staan. De grotere frames (M en ML) hebben een rechte bovenbuis omdat grotere rijders met langere benen meestal niet dezelfde problemen ervaren met de opstaphoogte.

Nieuwe Bosch Performance Line CX
De gloednieuwe Bosch Performance Line CX-motor is lichter, kleiner en stiller dan eerdere versies. Daardoor is hij strakker geïntegreerd en het stuurgedrag beter. De motor is ook efficiënter zodat je langer kunt rijden op een acculading. De intelligente eMTB-modus past de hoeveelheid ondersteuning automatisch aan de terreinomstandigheden aan. Daarmee hoef je niet meer na te denken omdat hij precies de juiste hoeveelheid vermogen levert.

Verwijderbare geïntegreerde accu
RIB is een eendelige accu met klepje met een ingebouwd handvat die je eenvoudig zonder gereedschap of gedoe kunt verwijderen en terugzetten op het frame. Het is de handigste manier om je accu te verwijderen om hem mee te nemen, veilig te bewaren of gewoon makkelijker op te laden.Wat is de actieradius

Met de Bosch actieradius-calculator kun je zien hoe ver je kunt rijden met een volle accu op je elektrische mountainbike. Wij hebben de variabelen voor dit fietsmodel en de gemiddelde rijder al ingevuld, maar je kunt zelf nog aanpassingen doen voor de meest accurate schatting.

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service