Met een fietsnavigatie zit je altijd goed

Met een fietsnavigatie zit je altijd goed

Met een fietsnavigatie zit je altijd goed

Een lekker stukje fietsen op een mooie dag dat willen we natuurlijk allemaal. Want zeg nu zelf hoe fijn is het gewoon een route van een aantal kilometers te fietsen maar soms is het natuurlijk moeilijk de juiste route te vinden. Hoe plan je jouw route zonder te verdwalen? Men heeft tegenwoordig een fietsnavigatie, handig om in te stellen zowel thuis als onderweg. Op deze manier hoef jij niet meer te verdwalen en kom jij altijd op de plek die jij graag wilde. Maak gebruik van een app of kies voor een fietsnavigatie die je niet meer van je fiets af hoeft te halen. Er zijn een tal van mogelijkheden waar wij je graag meer over vertellen.

Gebruik de fietsnavigatie op je mobiel

Voor iedereen die een mobiel heeft van deze tijd, hier zit dan wel een hele handige functie op. We kennen in de meeste gevallen allemaal Google Maps wel maar er zit ook functies in waar je misschien nog niet eerder van gehoord had. Zo kun je op een wel heel eenvoudige manier een navigatie op de fiets hebben maar je mag dan niet vergeten dat je wel een houder nodig bent voor onderweg. Zonder houder kun je natuurlijk je fiets navigatie niet volgen. Ook zijn er geweldige fietsnavigatie’s te koop tegenwoordig waar heel erg veel meer functies opzitten dan jouw mobiel bezit.

Verschillende apps

Je kunt naast het gebruik van Google Maps wel heel erg veel andere navigatie apps downloaden. De een werkt beter dan de ander, net als de een net wat gebruiksvriendelijker is dan de ander. Eigenlijk is het net als ieder ander product waarbij ieder mens een bepaalde voorkeur heeft. Niet alle apps zijn geschikt voor Android of iPhone. Dit hangt echter van het soort app en de Playstore af.

De juiste houder

Kies altijd de juiste houder voor jouw fietsnavigatie, zeker als jij je telefoon wilt gebruiken. Als jij jouw telefoon in je jaszak moet stoppen dan heb je natuurlijk niets aan het gebruik van de app. Let wel op dat jouw telefoon goed aansluit bij de houder anders zou deze er tijdens de fietsrit uit kunnen glijden.

Wat past het beste bij jou?

Allereerst moet je jezelf afvragen waarom jij een navigatie op de fiets wilt hebben en wat je er allemaal wilt gaan doen. Ga jij bijvoorbeeld ritten maken van zestig kilometer of ben je van plan alleen korte afstanden te gaan maken. Als je gaat voor een fysieke fietsnavigatie, wil je deze dan met of zonder kleur en welke functies wil je per se hebben. Ga je op fietsvakantie dan is het wel handig als een fietsnavigatie beschikt over een Europese kaart, zodat jij tijdens je fietsvakantie in Nederland of juist in het buitenland niet verdwaald. Weet jij niet goed wat je wilt dan is het raadzaam informatie in te winnen voor je een app of fietsnavigatie aanschaft. Bij NovaBikes kun je terecht voor meer informatie met betrekking tot een navigatie op je E-bike. Bij onze fietsenwinkel in Arhem kun je terecht voor een geweldige normale of elektrische fiets