Filters

Fatbikes

Bij Novabikes Arnhem zijn we trots op ons assortiment van elektrische fatbikes. Deze fietsen hebben extra dikke banden, waardoor ze perfect zijn om relaxed door de stad te cruisen. Het is belangrijk om te weten dat een e-fatbike anders is dan een fatbike binnen het mountainbike segment. De elektrische fatbike is niet bedoeld voor ruig terrein in de bergen, maar om lekker door de stad te rijden. Op dit moment voeren we de merken Knaap, Phatfour, BREKR, Kuiperbelt en OUXI !


Onze elektrische fatbikes worden ook wel fat e-bikes genoemd. Ze hebben vaak een retro look en doen veel mensen denken aan hun eerste brommer of scooter. Maar deze elektrische fietsen zijn een stuk duurzamer en milieuvriendelijker dan een traditionele brommer.


Hoewel de elektrische fatbike een elektrische motor heeft, moet er nog steeds getrapt worden om ondersteuning te krijgen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hebben onze elektrische fatbikes geen gashendel. Dit is namelijk niet toegestaan op elektrische fietsen in Nederland.


Bij Novabikes hebben we verschillende modellen elektrische fatbikes, van sportief tot stijlvol. Kom gerust langs in onze winkel in Arnhem om ons assortiment te bekijken en een testrit te maken op een van onze elektrische fatbikes. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte fiets voor jouw behoeften en wensen./image/data/_M_30119.jpg
10 resultaten
Volgorde