Trek | FX Sport 6

FX Sport 6 XL Matte Trek Black NA

FX Sport 6 XL Matte Trek Black NA
FX Sport 6 XL Matte Trek Black NA
Trek | FX Sport 6 | 587643

FX Sport 6 XL Matte Trek Black NA

2.399,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De FX Sport 6 is de lichtste en snelste fitness-fiets uit onze collectie. Hij heeft alle kenmerken van een hoogwaardige racefiets, maar dan met het extra voordeel van een vlak stuur dat comfortabeler is en meer controle biedt. Een lichtgewicht 400 Series OCLV Carbon frame met soepele IsoSpeed decoupler, een carbon voorvork en een geavanceerde Shimano aandrijving maken hem de ideale keuze voor serieuze fitness-rijders die serieuze doelen nastreven.

Je wilt de snelste fiets die er te krijgen is - eentje die de strijd met elke andere racefiets aankan. Je wilt meedoen in snelle groepsritten, meer kilometers maken, nieuwe Strava-records vestigen en andere renners het nakijken geven bij de sprintjes naar de plaatsnaambordjes.

Een lichtgewicht 400 Series OCLV Carbon frame met soepele IsoSpeed decoupler, een carbon voorvork, een 2x10 speed Shimano 105 race-aandrijving met een breed versnelling...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service