Trek | Verve 2 Equipped

Trek Verve 2 EQ XL Rage Red NA

Trek Verve 2 EQ XL Rage Red NA
Trek | Verve 2 Equipped | 1051502

Trek Verve 2 EQ XL Rage Red NA

924,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Verve 2 Equipped is een hybride fiets die alle comfort en plezier biedt tijdens woon-werkverkeer, pleziertochtjes en fitnessritten. Het is een vertrouwenwekkende en comfortabele fiets dankzij allerlei slimme eigenschappen, zoals een geveerde voorvork en zadelpen en praktische kenmerken zoals spatborden, verlichting en een MIK-compatibele achterdrager.

Je wil een veelzijdige fiets met comfortverhogende details, zoals een geveerde vork en zadelpen, een breed versnellingsbereik voor in de heuvels en kant-en-klare accessoires zoals een drager, spatborden en verlichting.

Een licht aluminium frame, een betrouwbare aandrijving met 24 versnellingen, zodat je nooit te zwaar of te licht trapt, krachtige schijfremmen, een verstelbare stuurpen, een gevoerd zadel, ergonomische handvatten, brede en reflecterende 40c banden voor extra stabiliteit, een soepele geveerde voorvork en geveerde zadelpen, plus een geometrie waarmee je comfortabel rechtop zit. Daarnaast is hij uitgerust met alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen fietsen zoals spatborden, verlichting, een fietsstandaard, een fietsslot en een MIK-compatibele bagagedrager.

De Verve 2 Lowstep Equipped is een comfortabele fiets met duurzame onderdelen die kilometers lang meegaan. Fietsers worden heel blij van de soepele geveerde vork, de geveerde zadelpen en de praktische standaardaccessoires die het rijden allemaal makkelijker en nog veel leuker maken.
- Hij heeft een keur aan ontwerpdetails die enorm bijdragen aan het comfort, zoals een geveerde voorvork, een geveerde zadelpen en verstelbare stuurpen
- De fiets is direct klaar voor gebruik, inclusief accessoires zoals spatborden, verlichting en een bagagedrager.
- Dankzij de framegeometrie van de Verve overzie je in een oogopslag de wereld om je heen.
- Schijfremmen bieden uitstekende remkracht onder alle weersomstandigheden, je kunt er sneller mee afremmen of tot stilstand komen en het kost minder inspanning om ze te bedienen in vergelijking met velgremmen.

Pas hem helemaal naar eigen smaak aan
Maak je fiets helemaal de jouwe met onder meer spatborden, dragers en bidonhouders.

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service