Trek | District+ 4 Lowstep

TREK District+ 4 Lowstep M Trek Black Satin 725WH

TREK District+ 4 Lowstep M Trek Black Satin 725WH
Trek | District+ 4 Lowstep | 5295020

TREK District+ 4 Lowstep M Trek Black Satin 725WH

4.449,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De District+ 4 is een gestroomlijnde en veelzijdige stads-e-bike die oersterk is en enorm comfortabel. In het nieuwe frame zitten de accu's in de onderbuis. Je kunt kiezen uit accu’s met een capaciteit van 400 tot 800 Wh zodat er altijd een optie is die bij jouw woon-werkritten past. Deze District+ heeft een riemaandrijving die weinig onderhoud vergt en lang meegaat. Met het nieuwe Smart System van Bosch kun je de fiets koppelen aan je smartphone om je ritten te registreren en routes uit te stippelen.

Je wil een stijlvolle stads-e-bike die mede dankzij de nieuwste technologie sterk genoeg is voor dagelijkse gebruik. Je bent heel blij met de riemaandrijving en de interne versnellingsnaaf die soepel schakelen mogelijk maakt en weinig onderhoud vergt. Je kiest graag zelf je accucapaciteit, zodat je de fiets kunt afstemmen op het gewenste actieradius en je budget. Je stelt prijs op gebruiks...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service