Trek | Verve+ 5

TREK Verve+ 5 XL Mercury 400

TREK Verve+ 5 XL Mercury 400
Trek | Verve+ 5 | 5313946

TREK Verve+ 5 XL Mercury 400

4.199,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Verve+ 5 is een luxe, krachtige, elektrische hybride fiets voor rijders die hun ritten naar het werk en pleziertochtjes naar een hoger plan willen tillen. Er zit een betrouwbare en krachtige Bosch-aandrijving op met smart system-integratie en drie accuopties van 400 tot 725 Wh waaruit je kunt kiezen. Deze e-bike is uitgerust met onderdelen waarbij comfort voorop staat, zoals een geveerde voorvork en een topklasse geveerde zadelpen, dragers en geïntegreerde verlichting.

Je wilt op vol vermogen nieuwe gebieden verkennen. Je wilt soepel naar je werk zoeven en rijdt graag een blokje om. Je weet dat je kunt vertrouwen op de Bosch-motor die je net zo snel en ver laat reizen als jij wilt. Je vindt gebruiksvriendelijkheid belangrijk, dus de geveerde vork en dito zadelpen zijn precies wat je zoekt.

Een hoogwaardig aluminium frame met Bosch Performance Line Sport smart systeem (250 watt, 75 Nm) voor ondersteuning tot 25 km/u en Bluetooth-verbinding voor gebruik met de eBike Flow-app. Een accu van 400, 545 of 725 Wh naar keuze. Een geveerde voorvork die hobbels gladstrijkt, een 10-speed Shimano CUES aandrijving, krachtige hydraulische schijfremmen met vier remzuigers, een geveerde zadelpen, brede, lekbestendige banden, een fietsstandaard, verlichting, een MIK-bagagedrager en spatborden.

De Verve+ 5 maakt van elke rit een feestje. Deze fiets veraangenaamt lange ritten naar het werk of over eindeloze fietspaden. Er is bovendien meer dan genoeg vermogen om steile hellingen op te komen. Hij is voorzien van een accu met een capaciteit naar keuze, een krachtige Bosch-motor, een intuïtieve controller, Smart System om ritten te registeren en routes uit te stippelen, plus een comfortverhogende geveerde vork en
- Het comfortabele frame heeft een fijne balans tussen gebruiksgemak en schoonheid dankzij de geïntegreerde accu en de interne kabels die zorgen voor een strak en praktisch uiterlijk
- Het krachtige Bosch Performance Line aandrijfsysteem (250 W, 75 Nm) biedt slimme integratie voor personalisering en ritinformatie in de eBike Flow app, plus een gebruiksvriendelijk Kiox-display
- Met de drie accuopties heb je zelf de regie in handen en kun je de fiets afstemmen op je woon-werkritten en je budget
- Je zit comfortabel rechtop voor een stabiel en soepel stuurgedrag, en door het grote versnellingsbereik trap je altijd soepel.
- Dit model is uitgerust met Bosch BCM antidiefstal voor het extra veilig stallen van je fiets

4 Year Carefree Plan
Het ‘ 4 Year Carefree Plan’ is een unioele samenwerking tussen Trek en Bosch die u de mogelijkheid biedt om maarliefst 4 jaar lang onbezorgd te genieten van een met Bosch ondersteuening uitgeruste elektrische fiets.Shimano CUES
Geïnspireerd op het verzoek van rijders om een aandrijving met een zorgeloos lange levensduur en kwaliteit legt Shimano CUES een nieuwe basis voor veelzijdigheid en duurzaamheid voor diverse elektrische en traditionele fietsen. CUES is voorzien van Shimano’s nieuwe LINKGLIDE aandrijftechnologie, waardoor slijtende onderdelen als de ketting, cassette en kettingbladen aanzienlijk langer meegaan.

Shimano LINKGLIDE
De LINKGLIDE-technologie is speciaal ontwikkeld om ongelofelijk lang soepel en beslissend te blijven schakelen. Bovendien kun je er heerlijk mee doortrappen. Exclusief verkrijgbaar op Shimano CUES aandrijvingen.

Upgrade je pedalen om meer van je fiets te genieten
De pedalen vormen twee van de vijf contactpunten waar je je fiets aanraakt. Hoewel er op deze fiets al een paar zit, levert een upgrade je meer controle en grip op waardoor je prettiger rijdt. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan voor simpele veelzijdigheid.

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service