Trek | Top Fuel 9.9 XX1 AXS

Trek Top Fuel 9.9 XX1 AXS L Matte Raw Carbon/Voodoo Tre

Trek Top Fuel 9.9 XX1 AXS L Matte Raw Carbon/Voodoo Tre
Trek Top Fuel 9.9 XX1 AXS L Matte Raw Carbon/Voodoo Tre
Trek | Top Fuel 9.9 XX1 AXS | 1044071

Trek Top Fuel 9.9 XX1 AXS L Matte Raw Carbon/Voodoo Tre

11.499,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Top Fuel 9.9 XX1 AXS trekt alles uit de kast. Deze full suspension carbon mountainbike is voorzien van de nieuwste draadloze componenten zoals het SRAM XX1 Eagle AXS schakelsysteem en de RockShox Reverb AXS seatdropper. Hij is bovendien uitgerust met topklasse RockShox vering en heel veel carbon - inclusief de wielen, het stuur en de cranks.

Je wilt plezier. Het liefst zoveel mogelijk! Maar je wilt ook hard kunnen rijden en daarom kies je een fiets met onderdelen waarmee dat kan. Je zoekt naar een snelle trail-waardige machine die rap is in de rechte lijn, maar ook overweg kan met ruig terrein. Bovendien moet hij voorzien zijn van de nieuwste, compleet draadloze elektronische componenten.

Een full carbon frame, een zeer soepele 120 mm RockShox SID Ultimate voorvork met Charger Race Day-demper en volop instelmogelijkheden. Daarnaast een RockShox SID Luxe Ultimate achterdemper met 115...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service