Trek | Rail 9.9 XX1 AXS gen 4

Trek Rail 9.9 XX1 AXS EU L Lava

Trek Rail 9.9 XX1 AXS EU L Lava
Trek | Rail 9.9 XX1 AXS gen 4 | 5285902

Trek Rail 9.9 XX1 AXS EU L Lava

13.999,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Rail 9.9 is onze beste long-travel elektrische mountainbike. Je krijgt een extra stevig carbon frame, een ongelofelijk soepele RockShox-vering, het beste draadloze elektronische schakelsysteem van SRAM, een krachtige Bosch Performance Line CX-motor met extra grote accucapaciteit en de nieuwe Mini Remote. Het nieuwe System Controller display zit fraai geïntegreerd in de bovenbuis en zit dus nooit meer in de weg als je weer eens hard gaat.

Je wilt een optimale e-MTB-ervaring, ongeacht het prijskaartje. Je kiest voor de meeste verstelmogelijkheden, de soepelste prestaties, de grootste actieradius en de meest hoogwaardige elektrische ondersteuning die je kunt krijgen. Je bent gek op allerlei afstelmogelijkheden en daarom wil je graag het coole Bosch smart system op je fiets hebben, plus een draadloos elektronisch schakelsysteem.

Een hoogwaardig OCLV Mountain Carbon frame met een langere...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service