Trek | Rail 9.9 XTR

Trek Rail 9.9 XTR EU M Gloss Purple Phaze/Matte Raw Car

Trek Rail 9.9 XTR EU M Gloss Purple Phaze/Matte Raw Car
Trek Rail 9.9 XTR EU M Gloss Purple Phaze/Matte Raw Car
Trek | Rail 9.9 XTR | 1043923

Trek Rail 9.9 XTR EU M Gloss Purple Phaze/Matte Raw Car

11.099,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Rail 9.9 is een long-travel elektrische mountainbike die het best presteert op lastige trails. Het lichte OCLV Mountain Carbon frame is uitgerust met fantastische RockShox vering, een complete Shimano XTR aandrijving en het beste e-MTB-systeem dat momenteel voorhanden is. Je gaat net zo hard naar beneden als de enduro-jongens, maar het mooie is dat je veel sneller weer boven bent en veel meer runs kunt doen.

Je kijkt uit naar een carbon e-MTB met lange veerweg en je wilt alleen het allerbeste. Er moet natuurlijk de allerbeste aandrijflijn op zitten, een high-end veersysteem een supersterke Bosch motor die klimt als een berggeit.

Een OCLV Mountain Carbon frame met een volledig geïntegreerde 625 Wh accu, een uiterst responsieve RockShox ZEB Ultimate voorvork met extra stevige vorkpoten van 38 mm en allerlei verstelopties, een RockShox Super Deluxe Ultimate schokdemper met verbeterde T...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service