Trek | Rail 7 Deore/XT Gen 3

Trek Rail 7 Deore/XT EU L Matte Blue Sage

Trek Rail 7 Deore/XT EU L Matte Blue Sage
Trek | Rail 7 Deore/XT Gen 3 | 5277869

Trek Rail 7 Deore/XT EU L Matte Blue Sage

6.799,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Rail 7 is een long-travel elektrische mountainbike die niet bang is voor heftige trails. Hij is uitgerust met dezelfde hoogwaardige trail-technologie als onze reguliere trailbikes, zoals een betere voorvork, aandrijving en accu, plus een sterke, nieuwe Bosch-motor die als een privé-shuttlebus fungeert.

Je zoekt een elektrische trailbike die hetzelfde uitdagende terrein aan kan als een gewone trailbike. Je bent al op de hoogte van de voordelen van een e-MTB in de bergen en je wilt graag investeren in betere onderdelen.

Een stevig aluminium frame met 150 mm achtervering en een 625 Wh Removable Integrated Battery, een 160 mm RockShox Domain voorvork, het nieuwste van Bosch met smart systeem Performance Line CX dat ondersteunt tot een snelheid van 25 km/u, inclusief de nieuwe Bluetooth® LED-remote voor eenvoudige connectiviteit en ingebouwde navigatie en activiteitenregistratie via de e...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service