Trek | Rail 5 Deore Gen 3

Trek Rail 5 Deore 625W EU M Mercury

Trek Rail 5 Deore 625W EU M Mercury
Trek | Rail 5 Deore Gen 3 | 5277856

Trek Rail 5 Deore 625W EU M Mercury

5.799,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Rail 5 625 is een e-mountainbike die niet bang is voor stevige trails. Hij is uitgerust met dezelfde hoogwaardige trail-technologie als onze reguliere trailbikes en heeft een sterke Bosch-motor die als een privé-shuttlebus fungeert.

Je zoekt naar een e-MTB waarmee je net zo hard kunt scheuren als op een niet-elektrische trailbike. Je gaat voor een krachtige Bosch-motor waarmee je bergop vliegt en snel boven bent voor de volgende run.

Een stevig aluminium frame met 150 mm achtervering en een 625 Wh Removable Integrated Battery, een voor e-MTB geoptimaliseerde 160 mm RockShox 35 Gold RL voorvork, de nieuwste Bosch smart system Performance Line CX-motor die ondersteunt tot een snelheid van 25 km/u, inclusief een Bluetooth® led-remote voor eenvoudige smartphone-koppeling, ingebouwde navigatie en activiteitenregistratie via de eBike Flow app. Verder is hij uitgerust met een 1x12 aandrijv...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service