Trek | Powerfly Sport 7 Equipped Gen 4

TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey

TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey
TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey
Trek | Powerfly Sport 7 Equipped Gen 4 | 5278988

TREK Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Crimson/Lithium Grey

4.999,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Powerfly 7 Equipped is onze beste elektrische hardtail mountainbike en hij is volledig toegerust voor pittig woon-werkverkeer, maar ook voor intensief trailwerk. Hij heeft een krachtige Bosch-motor met smart systeem en ons gebruiksvriendeljke Removable Integrated Battery (RIB)-systeem. Hij is voorzien van een 1x12 Shimano-aandrijving en een seatdropper, plus een kant-en-klaar forenzenpakket zoals spatborden, een achterdrager en verlichting die wordt gevoed door het e-MTB-systeem.

Je wil een e-MTB met gebruiksvriendelijke, voor woon-werkverkeer geschikte kenmerken en verbeterde onderdelenspecificties voor grotere fietsavonturen. Je wil ook een verbeterde controller met een kleurenscherm en Bluetooth-verbinding om rit- en trainingsgegevens bij te kunnen houden, plus een smart systeem voor fijnafstelling op maat.

Een duurzaam aluminium frame met krachtige, volledig geïntegreerde 625 Wh accu, een Bosch Performance CX motor met smart systeem die ondersteunt tot 25 km/u, een Bosch Kiox-controller, een 1x12 Shimano SLX/XT aandrijving, een 120 mm geveerde voorvork met lock-out, een seatdropper, Shimano remmen met vier remzuigers en Line Comp 30 wielen. Standaard uitgerust met spatborden, een achterdrager en verlichting die wordt gevoed door de accu.

Deze bike is perfect voor stevige woon-werkritten, om te bikepacken en voor een steuntje in de rug bergop zodat je sneller kunt gaan afdalen (want dat is tenslotte het leukste). Hij biedt meer mogelijkheden dankzij de hoogwaardige Bosch-motor met smart systeem, de accu met grotere actieradius en de betere kwaliteit geveerde voorvork.
- Het nieuwe Bosch smart systeem geeft je de beproefde kracht en responsiviteit van het merk, maar dan met een nieuwe Bluetooth led-remote en eBike Flow-app waarmee je nog meer controle en personaliseringsmogelijkheden direct onder handbereik hebt.
- De grotere accu betekent dat je meer avonturen kunt beleven tussen twee acculadingen in.
- De controller heeft Walk Assist-loopondersteuning en een intelligente e-MTB-modus die automatisch de juiste hoeveelheid ondersteuning geeft, afhankelijk van het terrein waarop je rijdt.
- Hij is uitgerust met verlichting, spatborden en een bagagedrager dus je kunt direct op pad gaan.
- Framemaat S heeft een gebogen bovenbuis die het opstappen vergemakkelijkt. Smart Wheel Sizing betekent dat je de snelste wielen krijgt die passen in het frame - 29”-wielen op de grote framematen, 27.5”-wielen op kleinere frames

Verwijderbare geïntegreerde accu
RIB is een eendelige accu met klepje met een ingebouwd handvat die je eenvoudig zonder gereedschap of gedoe kunt verwijderen en terugzetten op het frame. Het is de handigste manier om je accu te verwijderen om hem mee te nemen, veilig te bewaren of gewoon makkelijker op te laden.Bosch Performance Line CX-motor
De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast.

Bosch led-afstandsbediening
Met de Bosch smart system led-afstandsbediening verander je eenvoudig van ondersteuningsstand, schakel je naar Walk Assist of zet je je lichten aann. De heldere leds vallen goed op bij alle lichtcondities en ze tonen in één oogopslag het accuniveau en de ondersteuningsstand.Bosch Kiox 300 display
De Bosch Kiox 300 is robuust en compact en dankzij het kleurenscherm duidelijk afleesbaar. Houd al je rijgegevens in het oog, zoals trapvermogen, motorvermogen, snelheid, resterende actieradius en meer.

Volop veelzijdig
Powerfly Equipped-modellen bieden optimale veelzijdigheid dankzij de voorgeïnstalleerde accessoires. Je krijgt een fietsstandaard, verlichting voor en achter, spatborden en een achterdrager die op maat van de fiets is gemaakt.

Bosch eBike Flow-app
De nieuwe eBike Flow-app maakt je rit tot een persoonlijke ervaring. Gebruik hem om je de ondersteuning van je motor op je wensen af te stemmen, je ritstatistieken bij te houden en je gegevens te integreren met apps als Strava en Apple Health. Ook zijn er handige functies als navigatie en onderhoudsherinneringen.

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service