Trek | Powerfly 7

Trek Powerfly 7 EU S 27.5 Solid Charcoal/Slate 625WH

Trek Powerfly 7 EU S 27.5 Solid Charcoal/Slate 625WH
Trek Powerfly 7 EU S 27.5 Solid Charcoal/Slate 625WH
Trek | Powerfly 7 | 1042417

Trek Powerfly 7 EU S 27.5 Solid Charcoal/Slate 625WH

4.799,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Powerfly 7 is een elektrische mountainbike die afgemonteerd is met hoogwaardige trailcomponenten, een topkwaliteit Bosch e-MTB-systeem en een duurzaam aluminium frame dat voorzien is van ons Removable Integrated Battery (RIB)-systeem, waarbij de accu volledig in het frame is weggewerkt. Verder is hij voorzien van RockShox luchtvering, een Shimano 1x12 aandrijving en een verstelbare zadelpen. Het maakt hem de ideale keuze voor rijders die extra power willen in de beklimming zodat ze zo snel mogelijk weer plezier kunnen maken in de afdaling.

Je wilt meer dan alleen de toegevoegde mogelijkheden van elektrische ondersteuning. Je wil ook een hoogwaardige mountainbikeonderdelen die het grootste verschil maken op de trail en een verbeterde controller met een kleurenscherm en Bluetooth en allerlei verbeterde volg- en trainingsfuncties.

Een duurzaam aluminium frame waarbij de krachtige 625 W...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service