Trek Marlin

Trek X-caliber

Trek Marlin, de fiets met de beste prestaties!

Sinds enige tijd is er bij novabike de Trek Marlin te verkrijgen. Ze hebben zowel de Trek Marlin 4 als de Trek Marlin 5 en de Trek Marlin 6. Dit zijn alle drie modellen die erg in trek zijn. Wil jij precies weten wat de verschillen of de overeenkomsten zijn van de modellen? Wij gaan je er meer over vertellen zodat jij dat straks allemaal netjes op een rijtje hebt staan.

De Trek Marlin 4

Op zoek naar een goede en degelijke fiets maar niet meteen de hoofdprijs ervoor willen neerleggen? Is trailrijden echt jouw passie? Dan is de Trek Marlin 4 wat voor jou. Deze fiets wordt zeker door beginnende rijders ontzettend vaak uitgekozen en ook gewaardeerd. De noppenbanden zorgen precies voor de juiste grip die je nodig hebt bij het trailrijden. Deze fiets is niet alleen maar geschikt voor trailrijden maar zeker ook te gebruiken in de stad. De Trek Marlin 4 beschikt over de schrijfremmen, heeft een geveerde voorvork en is voorzien van wel 21 versnellingen. Ook is hij voorzien van punten waaraan je zowel voor als achter spatborden kunt gaan bevestigen. 

Ben jij op zoek naar een fiets waarmee je stoer door de stad kunt rijden maar die ook geschikt is om mee op avontuur te gaan in de bossen? Dan heb je aan deze Trek Marlin 4 de beste fiets!

De Trek Marlin 5

Tekeergaan op zowel verharde als onverharde wegen? Dan is de Trek Marlin 5 echt jouw maatje. Je kunt met deze fiets een heleboel uitdagingen aan gaan. De geveerde voorvork zorgt ervoor dat jij constant de beste fietservaring zult hebben. De Trek Marlin 5 beschikt over 2 keer 8 versnellingen en is voorzien van hydraulische schijfremmen. Aan deze fiets zitten ook bevestigingspunten voor een standaard en een drager. 

Je kunt de Trek Marlin 5 vanzelfsprekend niet alleen gebruiken om in het bos lekker tekeer te gaan maar ook zeker als een goede fiets om mee door de stad te scheuren. Wil je dus toch net een stapje verder en bijzonder stoer voor de dag komen? Wil je niet in de steek gelaten worden? Dan moet je zeker gaan voor de Trek Marlin 5.


De Trek Marlin 6

Deze zeer stoere en zeer degelijke lichtgewicht trail fiets helpt je over een door de moeilijkste plekken heen. De versnellingen die beschikken over 2 keer aandrijving helpen jou overal doorheen zonder ook maar enig pardon. Ben je wat kleiner van lengte, dan zijn de remhendels wat dichter bij het stuur geplaatst zodat je op de juiste manier de hendels kunt bedienen. Dit geld vooral voor de framematen xs en s. Deze twee maten hebben ook een bovenbuis die wat gebogen is en een lagere opstap. Je merkt vast dat er aan alles en iedereen is gedacht. Zo is er dus echt een fiets voor iedereen.

De Trek Marlin 6 is bijna het neusje van de zalm. Heel veel beter voor een rendabele prijs kan jij je eigenlijk niet wensen. Ook deze Trek Marlin 6 is weer voorzien van bevestigingspunten zodat het jou allemaal nog wat eenvoudiger gemaakt wordt. Ben je dus echt van plan om een supermooie en gave trailfiets aan te schaffen dan moet je zeker voor de Trek Marlin 6 gaan.

De conclusie

Wanneer we de verschillende modellen van de Trek Marlin op een rijtje zetten dan zien we dat het allemaal bijzonder mooie en fijne fietsen zijn die zeker niet voor elkaar onder doen. Ook met het instapmodel heb jij een bijzonder fijne en goede fiets in handen. Alle modellen zijn in verschillende framematen te koop bij de dealer.