Trek | Marlin+ 8

Trek Marlin + 8 EU M 29 Purple Flip to Black Fade

Trek Marlin + 8 EU M 29 Purple Flip to Black Fade
Trek Marlin + 8 EU M 29 Purple Flip to Black Fade
Trek | Marlin+ 8 | 5303448

Trek Marlin + 8 EU M 29 Purple Flip to Black Fade

3.299,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Marlin+ 8 is een elektrische mountainbike die jouw plezier op de trails een boost geeft. De Bosch Active Line Plus-motor geeft je net dat extra zetje waardoor je gemakkelijker bergop rijdt en langer kunt doorgaan. De fiets kost geen godsvermogen en de 120 mm voorvork zorgt voor comfort op ruwe ondergrond. Kwaliteitsonderdelen zoals brede tubeless-ready wielen en banden en een 12-speed Shimano-schakelsysteem maken van deze fiets een trail-temmer die overal voor in is. Marlin+ 8 is an electric mountain bike that's ready to up your game on the trail. Its Bosch

Een duwtje in de rug is net wat je zoekt, maar je wilt niet je spaarboekje leeg moeten plunderen. Je wilt genoeg versnellingen om elke trail aan te kunnen en je wilt ook brede 2.6” tubeless-ready wielen en banden met anti-lekbescherming.

Een Alpha Platinum Aluminium frame met een echte mountainbike-geometrie en een geveerde 120 m...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service