Trek | FX+ 2 LT

TREK FX+ 2 SO LT M Satin Trek Black

TREK FX+ 2 SO LT M Satin Trek Black
Trek | FX+ 2 LT | 5291476

TREK FX+ 2 SO LT M Satin Trek Black

2.299,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De FX+ 2 is een lichte elektrische stadsfiets die ontworpen is om alledaagse uitstapjes sneller en leuker te maken. De intuïtieve trapondersteuning voelt natuurlijk aan, maakt je stadsritjes leuker en zorgt dat je soepel over viaducten zoeft. Nuttige accessoires zoals een achterdrager en spatborden maken deze fiets nog veelzijdiger.

Je wilt een lichte, gebruiksvriendelijke stads-e-bike die je dagelijkse boodschappen, ritjes naar het werk en pleziertochtjes door de stad een stuk prettiger maakt.

Een lichtgewicht aluminium frame en voorvork, de door Trek gepatenteerde Hyena-trapondersteuning met een naafmotor (250 W, 40 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u en een 250 Wh accu met een bereik tot 55 kilometer per lading. Hij heeft bovendien snelle 700c-wielen, licht lopende en stabiele 40c-banden met reflecterende zijwanden, een betrouwbare Shimano 8-speed aandrijving, hydraulische schijfremmen, geïntegreerde verlichting gevoed door de accu, een MIK-bagagedrager, spatborden en een fietsstandaard.

De FX+ 2 LT is net zo veelzijdig en betrouwbaar als een FX, maar dan met elektrische ondersteuning zodat je langer en verder kunt fietsen. De FX+ is standaard uitgerust met praktische accessoires zoals een achterdrager en spatborden, zodat je gemakkelijker boodschappen kunt doen of naar je werk fietst.
- Dit is een ultralichte elektrische stadsfiets dus is hij wendbaarder in een fietsenstalling en ook gemakkelijker de trap op te dragen
- De trapondersteuning werkt met een achternaafmotor en geeft een natuurlijker rijgevoel. Een eenvoudige led-afstandsbediening geeft aan in welke ondersteuningsstand je rijdt.
- De fiets is direct klaar voor gebruik, onder andere dankzij accessoires zoals spatborden, verlichting en een MIK-bagagedrager
- Verdubbel je actieradius met een 250 Wh plug-and-play Range Extender die je aan de bidonnokken op je frame monteert.

Upgrade je pedalen om meer van je fiets te genieten
De pedalen vormen twee van de vijf contactpunten waar je je fiets aanraakt. Hoewel er op deze fiets al een paar zit, levert een upgrade je meer controle en grip op waardoor je prettiger rijdt. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan voor simpele veelzijdigheid.Shimano CUES
Geïnspireerd op het verzoek van rijders om een aandrijving met een zorgeloos lange levensduur en kwaliteit legt Shimano CUES een nieuwe basis voor veelzijdigheid en duurzaamheid voor diverse elektrische en traditionele fietsen. CUES is voorzien van Shimano’s nieuwe LINKGLIDE aandrijftechnologie, waardoor slijtende onderdelen als de ketting, cassette en kettingbladen aanzienlijk langer meegaan.

Shimano LINKGLIDE
De LINKGLIDE-technologie is speciaal ontwikkeld om ongelofelijk lang soepel en beslissend te blijven schakelen. Bovendien kun je er heerlijk mee doortrappen. Exclusief verkrijgbaar op Shimano CUES aandrijvingen.

Upgrade je pedalen om meer van je fiets te genieten
De pedalen vormen twee van de vijf contactpunten waar je je fiets aanraakt. Hoewel er op deze fiets al een paar zit, levert een upgrade je meer controle en grip op waardoor je prettiger rijdt. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan voor simpele veelzijdigheid.

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service