Trek | E-Caliber 9.9 XX1 AXS

Trek E-Cal 9.9 XX1 AXS EU XL 29 Gloss Alpine Navy Smoke

Trek E-Cal 9.9 XX1 AXS EU XL 29 Gloss Alpine Navy Smoke
Trek | E-Caliber 9.9 XX1 AXS | 5267601

Trek E-Cal 9.9 XX1 AXS EU XL 29 Gloss Alpine Navy Smoke

13.099,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De E-Caliber 9.9 XX1 AXS is een lichte, sensationele en supersnelle carbon e-MTB. Hij geeft je hetzelfde rijgevoel als een traditionele crosscountry-bike, en heeft overigens dezelfde racewaardige veringstechniek aan boord als de Supercaliber. Het fraaie en subtiel weggewerkte Fazua aandrijfsysteem geeft je een zetje in de rug zonder veel extra motorgewicht. Daarnaast heeft deze fiets een absolute topafmontage.

Je wilt de longen uit je lijf rijden op een lichtgewicht e-MTB waarmee je de singletracks net zo hard kunt omploegen als op een normale XC-bike. Maar de fiets moet je ook een onopvallend zetje in de rug kunnen geven als je dat wilt. Bovendien wil je een absolute topafmontage vol met carbon onderdelen en geavanceerde techniek zoals een compleet draadloos elektronisch schakelsysteem en onze IsoStrut demper.

Een lichtgewicht full OCLV Mountain Carbon frame met 60 mm veerweg, een 120...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service