Trek | Dual Sport+ 2 LT

TREK Dual Sport+ 2 SO LT XL Galactic Grey

TREK Dual Sport+ 2 SO LT XL Galactic Grey
TREK Dual Sport+ 2 SO LT XL Galactic Grey TREK Dual Sport+ 2 SO LT XL Galactic Grey TREK Dual Sport+ 2 SO LT XL Galactic Grey
Trek | Dual Sport+ 2 LT | 5291459

TREK Dual Sport+ 2 SO LT XL Galactic Grey

2.199,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Dual Sport+ 2 LT is een lichte en veelzijdige hybride elektrische fiets voor avonturen op verharde wegen en lichte trails. De trapondersteuning voelt intuïtief en natuurlijk aan en maakt het extra leuk om je omgeving te verkennen en viaducten op te zoeven. Bovendien geven de stijve wielen en de brede banden je vertrouwen op diverse soorten wegdek.

Je wilt een lichte, gebruiksvriendelijke hybride e-bike die je dagelijkse boodschappenritjes en je weekendavonturen veel prettiger maakt.

Een lichtgewicht aluminium frame en voorvork, de door Trek gepatenteerde Hyena-trapondersteuning met een naafmotor (250 W, 40 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u en een 250 Wh accu met een bereik tot 55 kilometer per lading. Ook heeft deze fiets 650b-wielen en brede 50c-banden voor veelzijdigheid en comfort op wisselend wegdek, een betrouwbare 8-speed Shimano aandrijving, hydraulische schijfremmen, geïntegreerde verlichting gevoed door de accu en een standaard.

De mogelijkheden en het vertrouwen van een Dual Sport, maar dan met elektrische ondersteuning waardoor je meer kunt fietsen! Met de Dual Sport+ LT neem je met gemak zware boodschappen mee en reiken je avonturen verder dan je ooit voor mogelijk hield.
- Dit is een superlichte hybride e-bike dus hij is wendbaarder in een fietsenstalling en ook gemakkelijker de trap op te dragen
- De trapondersteuning werkt met een achternaafmotor en geeft een natuurlijker rijgevoel. Een eenvoudige led-afstandsbediening geeft aan in welke ondersteuningsstand je rijdt.
- De stijve wielen en brede banden geven je het comfort en het vertrouwen van een geveerde voorvork maar dan zonder meergewicht.
- Je kunt eenvoudig accessoires toevoegen, zoals spatborden en een achterdrager om alles mee te nemen
- Verdubbel je actieradius met een 250 Wh plug-and-play Range Extender die je aan de bidonnokken op je frame monteert.

Krachtig aandrijfsysteem
De krachtige lichtgewicht achternaafmotor van 40 Nm levert onafgebroken betrouwbaar vermogen.

Ultralicht ontwerp
Met een gewicht van rond de 20 kg is de Dual Sport+ onze lichtste hybride e-bike ooit.

Fraai verborgen accu
Een duurzame, geïntegreerde batterij van 250 Wh biedt een rijbereik van 55 km en heeft een makkelijk toegankelijke oplaadpoort op de onderbuis.

Upgrade je pedalen om meer van je fiets te genieten
De pedalen vormen twee van de vijf contactpunten waar je je fiets aanraakt. Hoewel er op deze fiets al een paar zit, levert een upgrade je meer controle en grip op waardoor je prettiger rijdt. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan voor simpele veelzijdigheid.

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service