Trek | Domane+ SLR 7

TREK Domane+ SLR 7 EU 62 Crystal White

TREK Domane+ SLR 7 EU 62 Crystal White
TREK Domane+ SLR 7 EU 62 Crystal White TREK Domane+ SLR 7 EU 62 Crystal White TREK Domane+ SLR 7 EU 62 Crystal White
Trek | Domane+ SLR 7 | 5274088

TREK Domane+ SLR 7 EU 62 Crystal White

9.599,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

Domane+ SLR 7 is een superlichte carbon e-racefiets die je extra hulp geeft zonder extra gewicht, lomp uiterlijk of lawaai van de motor. Het 700 Series OCLV Carbon frame heeft een weggewerkte TQ harmonische pinringmotor die je kunt aantrappen om heuvels op te komen of extra trainingskilometers te maken. Geniet ook van het bliksemsnel schakelen van een Shimano Ultegra Di2 aandrijving.

Je zoekt een hoogwaardige carbon e-racefiets die superlicht, onopvallend en superstil is. Je wil ook het prestatievoordeel van een snel en nauwkeurig 105 Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem.

Een ultralicht en verfijnd 700 Series OCLV carbon frame, een TQ harmonische pinringmotor (XXX W, XX Nm) die ondersteunt tot XX km/u met een slimme oplaadpoort, geïntegreerd LED-display en onopvallende afstandsbediening op het stuur, Aeolus Pro 37 OCLV carbon wielen, Shimano Ultegra 1x12 Di2 draadloos elektronisch...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service