Trek | Domane+ LT 9 gen 2

Trek Domane+ LT 9 EU 60 Dnister Black 252WH

Trek Domane+ LT 9 EU 60 Dnister Black 252WH
Trek Domane+ LT 9 EU 60 Dnister Black 252WH
Trek | Domane+ LT 9 gen 2 | 5267380

Trek Domane+ LT 9 EU 60 Dnister Black 252WH

10.999,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Domane+ LT 9 is een topklasse carbon e-racer4 voor wielrenners die hetzelfde gevoel willen hebben als op een traditionele racefiets, maar dan met een dosis extra power. Het compacte Fazua e-bikesysteem geeft extra vermogen op de momenten dat het van pas komt - bij tegenwind of als je bergop een fietsmaatje wilt verslaan - maar het maakt je niet langzamer als het systeem is uitgeschakeld. Je krijgt bovendien alle voordelen van Dura-Ace Di2, Shimano’s beste draadloze elektronische schakelsysteem.

Je bent een fanatieke wielrenner op zoek naar een e-bike die eruit ziet en rijdt als een gewone racefiets. Je wilt draadloos elektronisch schakelen en een elektrische aandrijving die zó licht en efficiënt is dat je hem eigenlijk nauwelijks voelt, totdat je de knop indrukt en een stevige duw in je rug krijgt.

Een 500 Series OCLV Carbon frame en vork met IsoSpeed achteraan, een lichte, snelle e...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service