Trek | Allant+ 9 Lowstep

TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue

TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue
TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue
Trek | Allant+ 9 Lowstep | 5284432

TREK Allant+ 9 Lowstep L Deep Dark Blue

4.999,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Allant+ 9 Lowstep is gemaakt voor e-bikerijders die houden van kwaliteit, stijl en prestaties. Het is de ideale e-bike voor forenzen die bewust kiezen voor de kracht, betrouwbaarheid en verbindingsopties van een Bosch Smart System, voor mensen die houden van design en voor iedereen die klaar is met files en het zoeken naar duurbetaalde parkeerplaatsen. Ten slotte zorgen de geveerde voorvork en geveerde zadelpen voor soepel comfort terwijl de riemaandrijving en de CVT-naaf het onderhoud minimaliseren.

Je doet het liefst zoveel mogelijk dingen op de fiets en zoekt een krachtige e-bike voor woon-werkverkeer, boodschappen doen en plezierritjes maken. Je wil ook de voordelen van een onderhoudsarme riemaandrijving en de verbindingsopties en personalisering van het Bosch Smart System.

Een strak, gehydrovormd aluminium frame met lowstep geometrie en volledig geïntegreerde 625 Wh accu, een k...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service