Qwic fietsen

Qwic; designed in Amsterdam. Qwic zet zich in voor toekomst met autovrije steden.

slider image
Unsplash
Unsplash

5 jaar garantie*

Unsplash

Superkrachtige motor

Unsplash

Design tot in details

Over Qwic fietsen

Welk model je dus ook kiest, alle Qwic elektrische fietsen zijn uitgerust met hoogwaardige, luxe componenten. Dankzij het oog voor detail zijn de Qwic fietsen ideaal voor de dagelijkse woon-werkverkeer ritjes. Bovendien heeft dit mooie merk meerdere erkende, onafhankelijke prijzen gewonnen. Je weet dus zeker dat je goed zit wanneer je een Qwic fiets aanschaft.

Gelukkig heeft Qwic fietsen een ruim assortiment aan de mooiste, snelste en nieuwste e-bikes. Zo heb je de keuze uit verschillende kleuren, motorposities, aantal versnellingen en actieradius. Vind je het lastig om een keuze te maken? Schroom dan niet om ons om hulp te vragen. We helpen je graag met het zoeken naar de perfecte selectie tussen alle Qwic fietsen!

Qwic Premium MN7+

Gemak en comfort staan voorop in de Premium Serie. Met de Premium MN7D+ voegen wij daar kwaliteit en luxe aan toe door de hydraulische schijfremmen en het vernieuwde full colour display. Niks staat jou in de weg voor een mooie fietstocht! Middenmotor De Premium MN7D+ heeft een sterke middenmotor van 65 Nm (Newtonmeter) koppel, hiermee maak je makkelijk lange en stevige fietstochten. Accu De Premium MN7D beschikt over de hydraulische schijfremmen. Deze zorgen voor een comfortabele en veilige fietservaring bij eender welke snelheid. De schijfremmen vereisen daarnaast slechts minimaal onderhoud. Accu De accu van de Premium MN7D+ zit verwerkt in de bagagedrager, deze kun je eenvoudig plaatsen en terug uitnemen. Actieradius Hoeveel km kun je met een volle Premium MN7D+ accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest: 417 Wh accu → gemiddeld 70 km
625 Wh accu → gemiddeld 100 km
756 Wh accu → gemiddeld 120 km Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren.

Unsplash

Qwic elektrische fietsen Arnhem

Novabikes is de XL-dealer van Qwic voor Arnhem.

Wij hebben minimaal 6 verschillende modellen Qwic elektrische fietsen op voorraad in de winkel welke u kunt uitproberen.

Unsplash

De garantie van Qwic

Qwic geeft 5 jaar garantie op accu's en motoren. Kom langs en vraag naar de voorwaarden.

De mooiste van allemaal

Qwic fietsen bij Novabikes

Novabikes is sinds 2010 de fietsenwinkel in Arnhem voor gerenommeerde merken zoals TREK, Sparta, BatavusCortina en Qwic. Bij ons staat persoonlijk advies en service op nummer 1. U kunt op alle beschikbare fietsen een proefrit maken. Uw nieuwe fiets wordt rijklaar afgeleverd en de onderhoudsbeurt binnen drie maanden is kosteloos. 
​​​​​​​
Bekijk al onze modellen van Qwic of kom langs voor een proefrit!

Unsplash