Trek | Powerfly FS 9 Equipped

PowerflyFS9 EQ EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625

PowerflyFS9 EQ EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625
PowerflyFS9 EQ EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625
Trek | Powerfly FS 9 Equipped | 1042821

PowerflyFS9 EQ EU L 29 Lithium Grey/Trek Black 625

6.999,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

Powerfly FS 9 EQ is een full-suspension elektrische mountainbike ontworpen voor singletracks en woon-werkritten over lastig terrein. Je krijgt hoogwaardige onderdelen, een krachtig aandrijfsysteem en een strakke vering voor ruigere trails. Hij is uitgerust met functionele opties voor dagelijks gebruik zoals spatborden, verlichting en een achterdrager.

Je wil een zeer veelzijdige full-suspension e-MTB om de trails op te gaan. Je wil ook accessoires voor woon-werkverkeer, zodat je niet met lege handen thuiskomt en onderweg ook nog een beetje kan scheuren.

Een duurzaam aluminium frame met een volledig geïntegreerde 625 Wh accu, een krachtige Bosch Performance CX (250 Wh, 85 Nm) motor waarmee je ondersteuning krijgt tot 25 km/u en een SmartphoneHub controller die te gebruiken is met en zonder je telefoon. Plus een RockShox 35 Gold RL geveerde vork van 120 mm, 100 mm veerweg achter met een ...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service