Trek | Powerfly FS 4 Equipped Gen 3

TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black

TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black
TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black
Trek | Powerfly FS 4 Equipped Gen 3 | 5278021

TREK PowerflyFS4 EQ EU M 29 Lava/ Trek Black

4.999,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Powerfly FS 4 Equipped is een full suspension elektrische mountainbike die ontworpen is voor trail-avonturen en woon-werkritten over lastig terrein. De comfortabele vering dempt ruw terrein en het krachtige Bosch elektrische aandrijfsysteem geeft je extra vermogen om de berg op te vliegen en kilometers singletrack te verslinden. De nieuwe LED afstandsbediening en het Kiox display zijn verbonden met de eBike Flow-app om je activiteiten te volgen, te navigeren en Bluetooth te gebruiken. De fiets is bovendien uitgerust met functionele opties voor dagelijks geb

Je zoekt een krachtige e-MTB met volledige vering om soepel over trails te rijden en door de hele stad te fietsen. Je wil je dat op je fiets rijklare kenmerken zitten zoals een drager, spatborden en verlichting.

Een duurzaam aluminium frame met een volledig geïntegreerde 625 Wh accu, een krachtige Bosch Performance CX (250 Wh, 85 Nm) motor waarmee je ondersteuning krijgt tot 25 km/u en een LED-remote met smart systeem en Kiox-display. Daarnaast: een SR Suntour geveerde vork met 120 mm veerweg, 100 mm achtervering, een 10-speed Shimano aandrijving, krachtige hydraulische schijfremmen en een seatdropper.

Deze full-suspension e-MTB is comfortabel, efficiënt en snel op ruig terrein. Door het krachtige Bosch elektrische aandrijfsysteem en allerlei praktische kenmerken komen de meest uiteenlopende avonturen binnen handbereik.
- Deze fiets is voorzien van spatborden, een bagagedrager en verlichting die door de accu wordt gevoed. Kortom: je kunt meteen op pad.
- Het kleurendisplay van de Kiox controller toont al je rijgegevens, ondersteunt Bluetooth®-apparaten en heeft ook een ingebouwde antidiefstal-functie
- Met de seatdropper kun je het zadel tijdens het rijden in hoogte verstellen zodat het niet in de weg zit bij steile afdalingen.
- Framemaat S heeft een gebogen bovenbuis die het opstappen vergemakkelijkt. Smart Wheel Sizing betekent dat je de snelste wielen krijgt die passen in het frame - 29”-wielen op de grote framematen, 27.5”-wielen op kleinere frames

Verwijderbare geïntegreerde accu
RIB is een eendelige accu met klepje met een ingebouwd handvat die je eenvoudig zonder gereedschap of gedoe kunt verwijderen en terugzetten op het frame. Het is de handigste manier om je accu te verwijderen om hem mee te nemen, veilig te bewaren of gewoon makkelijker op te laden.Bosch Performance Line CX-motor
De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast.

Bosch led-afstandsbediening
Met de Bosch smart system led-afstandsbediening verander je eenvoudig van ondersteuningsstand, schakel je naar Walk Assist of zet je je lichten aann. De heldere leds vallen goed op bij alle lichtcondities en ze tonen in één oogopslag het accuniveau en de ondersteuningsstand.Bosch Kiox 300 display
De Bosch Kiox 300 is robuust en compact en dankzij het kleurenscherm duidelijk afleesbaar. Houd al je rijgegevens in het oog, zoals trapvermogen, motorvermogen, snelheid, resterende actieradius en meer.

Volop veelzijdig
Powerfly Equipped-modellen bieden optimale veelzijdigheid dankzij de voorgeïnstalleerde accessoires. Je krijgt een fietsstandaard, verlichting voor en achter, spatborden en een achterdrager die op maat van de fiets is gemaakt.

Bosch eBike Flow-app
De nieuwe eBike Flow-app maakt je rit tot een persoonlijke ervaring. Gebruik hem om je de ondersteuning van je motor op je wensen af te stemmen, je ritstatistieken bij te houden en je gegevens te integreren met apps als Strava en Apple Health. Ook zijn er handige functies als navigatie en onderhoudsherinneringen.

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service