Nieuws

Met een fietsnavigatie zit je altijd goed

23-09-2021

Met een fietsnavigatie zit je altijd goed Een lekker stukje fietsen op een mooie dag dat willen we natuurlijk allemaal. Want zeg nu zelf hoe fijn is het gewoon een route van een aantal kilometers te fietsen maar soms is het natuurlijk moeilijk de juiste route te vinden. Hoe plan je jouw route zonder te verdwalen? Men heeft tegenwoordig een fietsnavigatie, handig om in te stellen zowel thuis als..

Zo kun je snel weer op pad met jouw elektrische fiets

23-09-2021

Zo kun je snel weer op pad met jouw elektrische fiets Een elektrische fiets is een geweldige gadget die eigenlijk niet mag ontbreken. Het fietst heerlijk weg en je kunt eigenlijk in korte tijd aardig wat kilometers maken. Een elektrische fiets beschikt over een aantal onderdelen die van cruciaal belang zijn voor de werking ervan. Zo kan de motor, maar ook de accu kapot gaan. Als de accu vermind..

Wat zijn geschikte banden voor een ebike?

30-08-2021

Banden voor de e-bike, wat zijn voor mij de beste? Wanneer je nieuwe banden nodig hebt voor jouw e-bike dan is het verstandig om daar een goede keuze in te maken. Wat e-bike banden aan gaat zijn er namelijk nogal wat verschillende banden te vinden. Wat is nu het belangrijkste om op te letten bij het kopen van een e-bike band? Banden die geschikt zijn voor de e-bike Een e-bike is zwaarder ..

Welke fietspomp kies jij?

23-08-2021

Welke fietspomp kies jij? Fietspompen, je hebt er vast nooit bij stilgestaan dat er daar verschillende van zijn en dat je daar dus ook nog eens een keuze uit moest gaan maken. Helaas! Ook daar is niets meer “normaal” aan en zal je een bewuste keuze moeten maken welke fietspomp jij kiest. Welke ventieltjes zijn er allemaal? Niet op ieder potje past een dekseltje, maar op iede..

Tips voor fietsen bij warm weer

21-07-2021

Tips voor fietsen bij warm weer   Ben je op zoek naar goede tips voor fietsen bij warm weer? Dan ben je bij Nova Bike aan het juiste adres. Het is weer zomer! Heerlijk relaxen in het zonnetje. Voor erg veel mensen is het ook de tijd om er lekker op uit te gaan op de fiets. Of dit nu naar je werk is, of tijdens je vakantie, het is altijd heerlijk ontspannen. Zeker als het zonnetje schijnt ..