Nova Bikes: Jouw fietsenmaker in Arnhem voor alle fietsproblemen!
20-11-2023

Nova Bikes: Jouw fietsenmaker in Arnhem voor alle fietsproblemen!

Welkom bij Nova Bikes, dé plek waar jouw fiets alle aandacht krijgt die het verdient. In het hart van Arnhem zijn we toegewijd aan het oplossen van jouw fietsproblemen en het zorgen voor vakkundig onderhoud, zodat je zorgeloos kunt blijven fietsen door onze prachtige stad.

Waarom Nova Bikes?

 

Bij Nova Bikes begrijpen we de waarde van een goed functionerende fiets. We zijn zelf gepassioneerde fietsliefhebbers, en dat zie je terug in de zorg die we besteden aan elke fiets die onze werkplaats binnenkomt. Jouw fiets is voor ons meer dan alleen een voertuig; het is jouw compagnon tijdens jouw avonturen in Arnhem.

 

Onze diensten:
- Reparaties: Van kleine haperingen tot meer complexe problemen, we staan klaar om elk fietsprobleem aan te pakken. Onze ervaren fietsenmakers weten raad met alle merken en modellen.
​- Onderhoud: Net als jouw auto heeft ook jouw fiets af en toe een 'APK' nodig. Onze onderhoudsbeurten zorgen ervoor dat jouw fiets soepel en veilig blijft rijden.​​

- Aanpassingen en advies: Wil je jouw fiets aanpassen of upgraden? We helpen je graag bij het kiezen van accessoires die bij jouw stijl en behoeften passen.
 

Waarom fietsen in Arnhem zo geweldig Is

 

Arnhem is een stad die ademt op het ritme van fietsers. Met haar groene parken, historische straten en moderne architectuur, is fietsen hier niet alleen een transportmiddel, maar een manier van leven. We begrijpen dat jouw fiets een belangrijk onderdeel is van deze ervaring.

Kom langs of neem contact op!

 

Heeft jouw fiets wat liefde en aandacht nodig? Bij Nova Bikes (fietsenmaker in Arnhem) ben je aan het juiste adres. Loop gerust binnen of bel ons voor een afspraak. We staan klaar om jouw fiets weer in topconditie te brengen, zodat jij weer volop kunt genieten van jouw fietsavonturen.