Trek | Domane+ ALR

Domane + ALR 61 Crimson Red/Trek Black 252WH

Domane + ALR 61 Crimson Red/Trek Black 252WH
Domane + ALR 61 Crimson Red/Trek Black 252WH
Trek | Domane+ ALR | 1049339

Domane + ALR 61 Crimson Red/Trek Black 252WH

4.199,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Domane+ ALR is een elektrisch aangedreven aluminium racefiets voor wielrenners die hetzelfde gevoel willen hebben als op een traditionele racefiets, maar dan met een dosis extra power. Het compacte en efficiënte Fazua aandrijfsysteem geeft je extra vermogen op de momenten dat het van pas komt - bij tegenwind, bergop of om een fietsmaatje bij te houden - maar het maakt je niet langzamer als het systeem is uitgeschakeld.

Je bent een fervente wielrenner op zoek naar een hoogwaardige e-bike die eruit ziet en rijdt als een gewone racefiets. Je wil een elektrisch aandrijfsysteem dat licht en efficiënt is en een stevige duw in de rug geeft met één druk op de knop.

Een 300 Series Alpha Aluminium frame en vork met een lichte, snelle en efficiënte Fazua Evation motor met 250 Wh accu die ondersteunt tot 25 km/u. Het Fazua-systeem (motor en accu) is eenvoudig uit het frame te halen, zodat je de...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service