De elektrische bakfiets: de perfecte uitvinding voor ouders!
25-05-2023

De elektrische bakfiets: de perfecte uitvinding voor ouders!

De elektrische bakfiets: de perfecte uitvinding voor ouders!

 

Als ouder ken je vast wel de uitdagingen van boodschappen doen met je kind(eren) op de fiets. Het kan onhandig en onveilig zijn. Maar we hebben goed nieuws: de elektrische bakfiets is de perfecte uitvinding voor alle ouders! In dit artikel zetten we vijf voordelen van een elektrische bakfiets op een rijtje. Lees snel verder!

 

Meer Ruimte voor Alles!

Een bakfiets biedt niet alleen een veilige plek voor je kind(eren), maar ook ruimte voor andere zaken zoals boodschappen. Zelfs als je meerdere kinderen hebt, kun je ze comfortabel in de bak plaatsen. Denk aan twee kinderen op het bankje en zelfs een Maxi-Cosi erbij! Geen gedoe meer met grote boodschappentassen op een gewone fiets.

 

Snelheid en Gemak

Met een elektrische bakfiets heb je altijd de wind in de rug. Ondanks het gewicht van je kind(eren) en de boodschappen, fiets je veel sneller dan met een gewone fiets. Een bijkomend voordeel is dat je de auto vaker kunt laten staan. Geen gedoe meer met het in- en uitladen van de auto en het zoeken naar een parkeerplaats. Met de bakfiets ben je snel en gemakkelijk onderweg.

Vrijheid om te Genieten

Met een bakfiets geniet je van meer vrijheid. Je kunt de bakfiets eenvoudig voor de deur parkeren tijdens uitstapjes met de kinderen. Zelfs op de markt kun je de bakfiets bij je houden, zodat de kinderen comfortabel kunnen blijven zitten terwijl jij boodschappen doet en ze direct in de bak kunt laden.

 

Plezierig en Praktisch

Met een elektrische bakfiets kun je moeiteloos lange afstanden fietsen, zelfs met het extra gewicht van je kind(eren) en de boodschappen. Dit is perfect voor mooie en zonnige dagen. Maak onderweg gerust een korte stop om bloemen te plukken of een leuke foto te maken. En als het weer omslaat, kun je snel de huif monteren en je kindjes comfortabel en droog houden in de "tent".

 

Veiligheid voorop

Veiligheid is essentieel, en in een bakfiets zijn je kinderen minder kwetsbaar dan op een gewone fiets. Veel bakfietsen, zoals de modellen die te vinden zijn bij Nova Bikes, zijn uitgerust met gordeltjes om je kinderen veilig vast te maken. Daarnaast hebben ze wielbeschermers die voorkomen dat kleine vingertjes bekneld raken en automatische verlichting voor extra zichtbaarheid in het donker.

 

Ben je geïnteresseerd in een elektrische bakfiets en zoek je een divers aanbod, kijk dan zeker op de website van Novabikes (novabikes.nl). Of neem een bezoekje aan de showroom in Arnhem.