Carqon

Verover de wereld samen met Carqon.

slider image
Unsplash
Unsplash

Performance CX Cargoline motor

Unsplash

Enviolo traploze versnellingssysteem

Unsplash

Double Cable Steering System

Over Carqon

Carqon is een Nederlandse bakfietsmerk dat voorbouwt op de kennis en kwaliteit van een land met een historisch verankerde fietstraditie. 
Ben je op zoek naar een stijlvolle en kwalitatieve bakfiets om je kinderen of trouwe viervoeter mee te vervoeren? Kies dan voor de Carqon Cruise of de Carqon Classic. Beide zijn doordacht tot in detail: de ultieme bakfiets!

Een ander model van Carqon is de Flatbed. Deze is een ware alleskunner. Wat je wilt vervoeren, de Carqon Flatbed maakt emissivrij transport mogelijk. Of je pakketbezorger bent, klusser of fysiotherapeut; de Flatbed biedt transportmogelijkheden voor alles wat je maar voor kunt stellen. 
De Carqon Cruise hebben we ten alle tijde op voorraad in de winkel zodat u deze kunt uitproberen.

Het beste van het beste

De Carqon is voorzien van de beste elektrische middenmotor, de Bosch Performance Cargoline CX. Dankzij deze krachtige elektrische ondersteuning met 85Nm koppe, fiets je snel door het verkeer. Met of zonder kinderen.De geometrie van het aluminium frame van Carqon zorgt voor een perfecte balansen heeft een karakteristieke vormgeving: Sportief, stijlvol en sterk tegelijkertijd.
​​​​​​​De hoge torsiestijfheid van de Carqon verbetert de fietsprestatie, terwijl het wegcomfort wordt geoptimaliseerd door het lage zwaartepunt en de geveerde voorvork.

Unsplash

Accukeuze

Kies voor 1 of twee krachtige Bosch accu's van 400 of 500 watt, met een bereik van 40 tot 70 kilometer per batterij. Laat je adviseren door een van de verkoopmedewerkers van Novabikes.

Welke bakfiets het beste bij u past is afhankelijk van het gebruik. Ons team is getraind en heeft jaren ervaring, hierdoor kunnen wij u persoonlijk advies geven. U kunt op uw gemak een proefrit maken.

Unsplash

De bak 

De bak van de Carqon Cruise is gemaakt van Expanded Propuleen. Dit zorgt voor een comfortabele en zachte binnenkan. De buitenkant is afgewerkt met een stijlvolle en robuuste buitenschaal van Dibond, wat zorgt voor een optimale bescherming.

Carqon inspiratie

Elektrische fietsen bij Novabikes

Novabikes is sinds 2010 de fietsenwinkel in Arnhem voor gerenommeerde merken zoals TREK, Sparta, Batavus, Carqon, Azor, Cortina en Qwic. Bij ons staat persoonlijk advies en service op nummer 1. U kunt op alle beschikbare fietsen een proefrit maken. Uw nieuwe fiets wordt rijklaar afgeleverd en de onderhoudsbeurt binnen drie maanden is kosteloos. 
Kom langs voor een proefrit!

Unsplash