Trek | E-Caliber 9.6 gen 2

E-Cal 9.6 EU M 29 Satin Lithium Grey/Trek Black 25

E-Cal 9.6 EU M 29 Satin Lithium Grey/Trek Black 25
E-Cal 9.6 EU M 29 Satin Lithium Grey/Trek Black 25
Trek | E-Caliber 9.6 gen 2 | 5260459

E-Cal 9.6 EU M 29 Satin Lithium Grey/Trek Black 25

6.899,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De E-Caliber 9.6 is een elektrische carbon mountainbike die rijdt - en oogt - als een traditionele full-suspension XC-bike. Door het compacte Fazua-aandrijfsysteem heb je meer rijplezier dankzij een subtiele en natuurlijk aanvoelende ondersteuning, zonder dat de fysieke en technische uitdagingen op de trail verdwijnen.

Deze bike is ideaal voor XC-rijders die iets langer of iets steilere beklimmingen willen rijden. Hij is ook bij uitstek geschikt voor iedereen die een beetje ondersteuning nodig heeft om meer te gaan fietsen, beklimmingen te kunnen overwinnen of snellere groepen bij te houden.

Een OCLV Mountain Carbon frame met 60 mm veerweg, een 120 mm RockShox Gold RL voorvork en een Trek IsoStrut FOX Performance achterdemper. Een Fazua Evation aandrijfsysteem dat ondersteunt tot 25 km/u en in uitgeschakelde toestand geen weerstand biedt. Daarnaast is hij uitgerust met een Shimano Deor...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service